Nyheter

Rideleir for funksjonshemmede på Ridesenteret på Rauland Publisert: 04.07.2019,  Sist endret: 04.07.2019

Ridesenteret i Rauland vil invitere til rideleir i uke 32, 4-9. august for funksjonshemmede ryttere på Ridesenteret i Rauland.
Tidspunkt: Ankomst søndag 4. august, til fredag 9. august 2019 ca. kl. 15.00 (slutt-tidspunkt vil avhenge av antall påmeldte). Rideleiren tilbyr 2 daglige treningsøkter mandag-torsdag og 4 teorileksjoner. Fordelt på private leksjoner, eller 2 ryttere samtidig. Fredagen avslutter vi med programtrening for dommer.

Antall: Minimum 6 ryttere, maksimum 8 ryttere.

Rideleiren er åpen for alle som har en type funksjonshemming, og som har noe rideerfaring. Temaet for treningen er ikke forutbestemt, men avhenger av nivået til elevene. Vi trener fra det utgangspunkt hver og enkelt har. Det blir anledning til å ta med egen hest eller låne hest. Ridesenteret i Rauland sitter med en mange gode skolehester til alle nivåer. Det er flere erfarne hjelpere på stedet, om man trenger ekstra hjelp i stallen. Det er ikke mulighet for å bli klassifisert på denne treningen.

NM går ved Drammen og Omegn Rideklubb 22 – 25. august, og for aktuelle NM ryttere tilbyr vi en uke med god oppkjøring til dette mesterskapet.

Sted: Ridesenteret i Rauland, Haddlandsveien 19, 3864 Rauland.

Instruktør: Sigrid Rui

Overnatting: Er på stedet og er integrert i kursprisen. Se www.ridesenteretirauland.no 

Bespisning: Er IKKE inkludert i kursprisen, men det kan lages felles middager etter avtale med kursdeltagerne i løpet av uka. Dette blir spleiselag etter avtale. Ellers har hyttene fine kjøkken der mat kan diskes.

Kontaktperson for spørsmål: Sigrid Rui, mob 90645699 eller sigrid@ridesentertirauland.no

Pris for rytter: kr 4800,- – inkluderer evt oppstalling eller leie av skolehest, undervisning, overnatting søndag – fredag.
Høy/kraftfor til egen hest må medbringes.
Pris for ledsager: kr 500,- inkluderer overnatting søndag – fredag.

Påmeldingsfrist: Etter først til mølla prinsippet, det er 8 plasser på kurset. Påmeldingen til sigrid@ridesenteretirauland.no

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

X