Nyheter

Rekrutteringssamling for funksjonshemmede på Rauland ridesenter Publisert: 29.03.2019,  Sist endret: 29.03.2019

Norges Rytterforbund ved Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutteringssamling for funksjonshemmede ryttere på Ridesenteret i Rauland, den 10.-12. mai 2019.

Tidspunkt: Fredag 10. mai kl. 17.00 til søndag 12. mai 2019 ca. kl. 15.00 (slutt-tidspunkt vil avhenge av antall påmeldte).

Samlingen er åpen for alle som har en type funksjonshemming, og som har noe rideerfaring. Hensikten med samlingen er å gi nye FH-ryttere et innblikk mot sporten, samt også å gi inspirasjon til videre trening og satsing for de rytterne som allerede er ”i gang”.

Temaet for treningen er ikke forutbestemt, men avhenger av nivået til elevene. Vi trener fra det utgangspunkt hver og enkelt har. Det blir anledning til å ta med egen hest eller låne hest. Ridesenteret i Rauland sitter med en mange gode skolehester til alle nivåer. Det er flere erfarne hjelpere på stedet denne helgen, om man trenger ekstra hjelp i stallen.

Det er mulighet for å bli klassifisert på samlingen. Ta kontakt med Hilde Stømner på hstomner@online.no for mer informasjon vedrørende klassifisering

Sted: Ridesenteret i Rauland, Haddlandsveien 19, 3864 Rauland.
Instruktør: Sigrid Rui
Overnatting: Er på stedet og er integrert i kursprisen. Se: http://raulandridesenter.no/hytteutleie.html

Bespisning: Alle måltider fra fredag middag til og med søndag lunsj er integrert i kursprisen. I tillegg arrangerer vi egen styrketrening og bassengtrening lørdag ettermiddag ved Rehabiliteringssenteret AiR.

Kontaktperson for spørsmål: Sigrid Rui, mob 90645699 eller sigrid@ridesenteretirauland.no

Pris for rytter: kr 1500,- – inkluderer oppstalling, undervisning, kost og losji fredag-søndag

Høy/kraftfor til egen hest må medbringes.

Pris for ledsager: kr 500,- inkluderer kost og losji fredag-søndag

**Grad 1 eller 2 rytter kan ha med seg 2 ledsagere for prisen av én.

Påmeldingsfrist: Innen 1. mai 2019
Påmeldingen til: sigrid@ridesenteretirauland.no.

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Deltakeravgiften vil bli fakturert i etterkant fra NRYF.

Litt informasjon om Ridesenteret i Rauland:

Ridesenteret i Rauland ligger i naturskjønne omgivelser i Vinje Kommune, Telemark.

Vi har 18 godt skolerte skolehester og ponnier tilgjengelige, stor ridehall på 20×60, utebane og ligger som nærmeste nabo til Rehabiliteringssenteret AiR.

Senteret er drevet av Sigrid Rui, som også holder treningen.

Sigrid Rui, 77-årgang og opprinnelig fra Rauland i Telemark. Autorisert Trener II av NRYF. Daglig leder av Ridesenteret i Rauland

Jeg har arbeidet for Drammen og Omegn Rideklubb, Berider Hasse Hoffmann og eliterytter Cathrine Rasmussen i Danmark.

Perioden 2000 – 2005: Rideskolesjef ved Rauland Ridesenter, for så å flytte til Kristiansand og Epona Ryttersenter der jeg var rideskolesjef og rytter frem til høsten 2009.

Fast på landslaget for funksjonshemmede ryttere fra 1991 – 2009..

Blant annet: 6 NM gull, gull, sølv og bronse fra Nordiske mesterskap og gode resultater fra Atlanta -96, Athen -04. Lag bronse og individuell 4. plass Beijing -08, samt flere VM, EM og andre internasjonale stevner, I tillegg kommer flere gode plasseringer fra D-, L- og E- stevner for funksjonsfriske.

I 2008 fikk jeg pris for årets idrettsutøver av Aust Agder fylkeskommune sammen med Andreas Thorkildsen og Eirik Verås Larsen.

X