Nyheter

Priser grenkonferansen 2020 Publisert: 15.01.2020,  Sist endret: 15.01.2020

Under kompetansehelgen til Norges Rytterforbundet den foregående helgen ble det arrangert prisutdeling etter nominasjon og poengfordeling.

Disse prisene ble delt ut av Sportsutvalget:

Årets klubb: Stord Hestesportslag for gjennomføring av et fantastisk NM til tross for veldig få startende. De har laget et flott anlegg som er ypperlig for kjøresporten.

Årets nykommer: Adriana Lund Støen for til tross for sine unge år, har levert flotte prestasjoner gjennom året. Hun kjører fersk hest og har ventet i mange år på å få være med å konkurrere på lik linje med andre. Hun er et håp for fremtiden.

Årets kjørehest: Engkildegårds RTS Satrurn. Han viser at en kjørehest drar stor nytte av dressuren, og han har en arbeidsvilje som er helt unik. Han gir kjøringen et løft ved internasjonale stevner. Han har en stor tilhengerskare som alle ønsker seg en hest som ham, “The dancing horse”.

Årets groom: Olav Parken for sitt store engasjement for kjøresporten som venn og støttespiller for alle, med et smil rundt munnen. Selv når det blåser som værst, sier han ikke nei til hvert\ken å goome for de som trenger det eller bytte et hjul.. I tillegg er han god til å groome. 

Årets ildsjel: Elin Westrum Hilling for sitt store engasjement gjennom ungkusker og stevner. Hun har gitt kjøresporten et løft i samarbeid med folk rundt seg. Alltid på tilbydersiden!

Årets hederspris til årets ekvipasje: Wenche Johannesen og Saturn for lang og suksessfull vei for å bli en bedre ekvipasje. En ekvipasje som har gjort seg bemerket internasjonalt men også her hjemme. En bekreftelse vi fikk da det ble holdt clinic på Norwegian Horse Festival.

Priser nominert av sportsutvalget:

Sportsutvalgets pris til teknisk personell som har utmerket seg:
Tone Løken Kværner for sin innsats for kjøresporten gjennom 25 år. Hun har gått gradene fra hestepasser, kusk, startet internasjonalt (tidenes yngste kusk i dette den gang), hjelpe andre med dressuren, stevnearrangør, bli dressurdommer og nå også FEI dommer.

Sportsutvalgets pris til Årets Nyskaper: Østmarka Rytterklubb for sin innsats for å ha 2 FEI stevner to år på rad. Norge trenger internasjonale stevner for å kvalifisere sine kusker til utenlandstevner og VM. Dette sparer utøverne for lange reiseveier og mye utgifter. Det er 7 år siden sist det var blitt avholdt FEI stevne da Østmarka Rytterklubb påtok seg prøve-Nordisk i 2018.

Priser basert på poenggiving:

Årets trener: Wenche Johannesen med 71 p gitt av elever som har kommet til start. Ett poeng gis for hvert stevne eleven(e) har vært på.

Norges cup klubb: Vestby hesteklubb for flest startende i middels klasse på sine stevner gjennom året.

Norges cup ponniekvipasje: Marta Valland Hofslundsengen/Tåbba  for flest poeng for plasseringer i middels klasse

Norges cup hesteekvipasje: Signe Hoff Johannessen/Mæhlums Argus  for flest poeng for plasseringer i middels klasse

Miniklassecup

1 pl Holand Hestesportsklubb

2 pl Østmarka Rytterklubb

3 pl Jæren kjøre og rideklubb

Alle prisvinnere bes sende inn til martine@rytter.no
* Pris
* Post adresse
* Kontonummer
* Organisasjons nummer på klubben

X