Nyheter

Omfattes din klubb av forskriften for kontantstøtteordningen? Publisert: 18.04.2020,  Sist endret: 18.04.2020

Kontantstøtteordningen (kompensasjonsordningen for næringslivet) gir en viss åpning for at også idretten kan søke kompensasjon gjennom denne ordningen. Norges idrettsforbund trenger nå raske tilbakemeldinger fra sporten om utfordringer med denne ordningen for å kunne jobbe for gode løsninger for idretten fremover. Dette er spesielt aktuelt for de som har rideskoler, men også dersom klubbene har andre typer selskaper.

NIF trenger raske tilbakemeldinger på hvem som er omfattet av den nye ordningen og eventuelle utfordringer som man måtte møte. Derfor må klubber og kretser innen hestesporten gi svar på dette innen førstkommende mandag klokken 14.00 til NRYF. NRYF vil deretter sende samlet informasjon til NIF.

At NIF får svar raskt er avgjørende for at NIF skal kunne være presis i sine forslag til veien videre for en eventuell utvidet ordning. Det er også viktig informasjon for NRYF når det gjelder det arbeid NRYF gjør i forhold til andre kompensasjonsordninger for å få aksept for kompensasjon til klubbeide rideskoler.

Her finner du mer informasjon og råd fra NIF.

NRYF har dessverre ikke anledning til å bistå den enkelte klubb med råd og vurderinger i forhold til ordningen, men NRYF oppfordrer klubber og kretser til å ta kontakt med egen regnskapsfører, revisor etc. (Dette er utdypet i mail sendt til klubber/kretser)

Send tilbakemelding til NRYF innen mandag 20. april klokken 14.00 (NRYF har leveringsfrist tirsdag 21. april klokken 08). Merk mailen «Kompensasjonsordning for næringslivet- Åpning for idretten». Svar sendes kun til nryf@rytter.no

 

 

X