Nyheter

Nye steder og datoer for INM junior samt cup-finaler Publisert: 23.09.2020,  Sist endret: 25.09.2020

Jarlsberg og Melsom Rideklubb har måttet si fra seg årets innendørs-NM i sprang for juniorer for å unngå at skolevirksomheten ved Melsom Videregående utsettes for smitterisiko. Her skulle også finalene i Kingsrød Grand Prix Cup, Borg Bygg Team Challenge og Mariero Pony Trophy ha vært avviklet. Disse klassene har nå blitt fordelt på flere nye arrangører – og fått nye datoer.

På bakgrunn av økende koronasmitte har Sportsutvalget sprang også besluttet at det det tradisjonelle juniormesterskapet skal deles opp i flere stevner. Gledelig mange klubber meldte seg som mulige arrangører, og avgjørelsene er tatt på bakgrunn av grundige helhetsvurderinger.

Endringene er som følger:

– Innendørs NM for junior vil gå hos Arendal og Grimstad Rideklubb 6.-8. november.

– Mariero Pony Trophy vil gå hos Arendal og Grimstad Rideklubb under Innendørs NM for junior 6.-8. november.

–  Finale Kingsrød Grand Prix Cup vil gå under Hallmesterskapet for unghest hos Arendal og Grimstad Rideklubb 30. oktober til 1. november.

– Finalen i Borg Bygg Team Challenge vil gå hos Arendal og Grimstad Rideklubb under Hallmesterskapet for unghest 30. oktober til 1.november.

Vi takker for den positive innstilling klubbene rundt om i landet har til å bidra til at sporten kan gå videre til tross for de utfordringer pandemien medfører!

X