Nyheter

Nye smittevernsregler Publisert: 05.11.2020,  Sist endret: 11.11.2020

(Sist endret: 05.11.2020) Smittesituasjonen innebærer nå at det innføres nye nasjonale smittevernsregler som gjelder for hele landet. I tillegg må alle følge med på hva som innføres av regler lokalt da det vil være variasjoner grunnet ulikt smittetrykk.

Regjeringen har i dag opplyst om at det vil innføres nye nasjonale smitteverntiltak. Endringer for arrangement i hele landet, herunder idrettsarrangement, trer i kraft fra midnatt natt til mandag 9. november. Den nye regelen er som følger:

Private sammenkomster og arrangementer

-Grense på inntil 20 personer på private sammenkomster på offentlige steder og i leide lokaler og 50 personer på innendørs arrangement uten fastmonterte seter. Innendørs kan det være inntil 200 personer på arrangementer hvor alle i publikum sitter i fastmonterte seter.

Ridestevner

Når det gjelder avvikling av ridestevner m.m. innen hestesporten, må disse skje etter de nye smittevernreglene. Hver enkelt arrangør må ta avgjørelsen rundt eventuell avvikling eller avlysing sammen med de lokale helsemyndighetene. Vi ber alle følge med på www.horsepro.no for oppdatering rundt ditt stevne. 

 

Nyttige lenker:

Helsedirektoratet / Idrett

Idrettsforbundet / Koronavirus

 

 

X