Nyheter

Ny Landslagsleder og Landslagsveterinær i Distanse Publisert: 07.11.2017,  Sist endret: 13.11.2017

Norges Rytterforbud Distanse har engasjert Fernando Xavier Medina Guerrero som vår nye Landslagsleder og Landslagsveterinær for Elitegruppen og Satsningsgruppen for kommende sesong.

Det betyr at han erstatter både Ellen Annette Gutubakken som lagleder og Angjerd Skeie som Lagveterinær. Sistnevnte mener selv at hun har for liten tid, samt at hun vurdere å gå videre som FEI Vetetinær. Siden Distanse nå hadde en erstatter ble dette en vinn vinn situasjon for alle. Vi er utrolig takknemlig for alt Angjerd har bidratt med og vi ønsker henne all mulig lykke til videre.

Fernando bor i Chile med sin kone Sabine, han er Veterinær av utdannelse, han har araber stutteri, han har praktisert som Distansetrener og har i tillegg erfaringer som Chief de Equipe, groom og distanserytter.

“Vi tror Fernando kan bli en spennende ressurs for Team Endurance Norway og vi gleder oss til sesongstart og det skal bli spennende å se hvordan han kommer til å arbeide med våre norske ryttere og hester”, forteller grenleder i distanse, Hildegunn Skulstad.

Fernando vil delta på Grenfagkonferanse Distanse i februar, med egen samling kun for juniorene fredag og foredrag på lørdagen for alle. I tillegg vil han være med på Veterinærsjekk samling i februar, sammen med Angjerd.

X