Nyheter

Ny landslagsleder i dressur for ponni og children Publisert: 08.10.2020,  Sist endret: 08.10.2020

Norges Rytterforbund (NRYF) har gleden av å presentere Siril Wethal Helljesen som ny landslagsleder for ponni og children fra 1. oktober 2020.

Siril er utdannet trener 3 gjennom NRYF. I tillegg har hun utdannelse innen statsvitenskap, sosiologi og media og kommunikasjon. Siril driver sin egen stall, Stall Helljesen i Råde, hvor hun bor sammen med mannen Sjur og deres to døtre på 4 og 2 år.

Siril har gjennom egen rytterkarriere deltatt i flere Norgesmesterskap, Nordisk Mesterskap og Europamesterskap, i tillegg har hun deltatt på flere internasjonale stevner (CDI), World Cup stevner og verdenscupfinalen i dressur 2012. Samme året kvalifiserte hun til, og deltok i, Olympiske Leker i London. I dag har hun noen spennende yngre hester som hun har stor glede av å utdanne.

Siril har vært aktiv innen dressursporten både som trener og utøver i flere år og underviser utøvere på alle nivå, fra unghest til Grand Prix. Hun har gjennom mange sesonger hatt utøvere på landslag og til internasjonale mesterskap i aldersbestemte klasser og har ved tre anledninger hatt ryttere med i finalen i Europamesterskapet.

Sirils brede erfaring og kompetanse, både som trener og rytter på internasjonalt nivå, vil nå komme våre unge ponni- og childrenryttere til gode.

Vi hilser påtroppende landslagsleder velkommen og ønsker henne lykke til.

X