Nyheter

NM veka 2019 Publisert: 03.04.2019,  Sist endret: 03.04.2019

 

Vi trenger interesserte som vil være med på demonstrasjon og opplæring i Mounted Games, og frivillige til NM veka som kan bistå arrangementet av NM i mounted Games. Vil du bli med? 

I RORYK sin årsmelding informerte vi om at en av våre grener skal ha sitt NM i forbindelse med NM veka 2019. Også i år er NM veka lagt til vår region! (Arenasamarbeid med Stavanger, Sandnes og Randaberg). I og med at dette arrangementet “krasjer” med nordisk for flere av våre største grener, har NRYF bestemt at NM for mounted games skal arrangeres her.

NM veka er et stort prosjekt som NRK viser mange timer i fra, og dette er litt mindre idretter som normalt ikke har mye sendetid i NRK. I fjor var også NM veka i Rogaland og da var det 21 idretter med, i år er det over 40. Da var ikke NRYF representert.

Mounted Games er en ny gren i vårt distrikt og vi har derfor avtalt med Grenutvalg i MG at de skal komme til oss for innføring og litt opplæring. De har foreslått helgen 11-12 mai. Håper mange er interessert og vil delta her.

Gi beskjed om dere kan og vil være med 11-12 mai – jo flere,  jo bedre. Dette kan være en veldig god aktivitet å ta inn i rideskolene!

Mer informasjon om NM Veka finner dere her https://www.nm-veka.no/ der vil fullt program også bli tilgjengelig om en stund.

X