Nyheter

NM Sprang Epona 21-25.mai Publisert: 13.05.2015,  Sist endret: 13.05.2015

På vegne av Norges Rytterforbund og grenutvalget sprang ønsker vi årets NM arrangør i lykke til. Mer info om arrangementet finner du nedenfor.

Årets Norgesmesterskap i sprangridning avholdes på Epona Ryttersenter i Kristiansand. Senteret ligger midt i Sørlandsparken med umiddelbar nærhet til hoteller, Dyreparken og Sørlandssenteret. Vi håper at sørlandsværet vil vise seg fra sin beste side denne helgen.

NM arrangeres i følgende klasser:

Ponni kat 2
Ponni kat 1
Children
Junior
Young Rider
Senior

Det jobbes kontinuerlig med forberedelsene til mesterskapet, vi ønsker å gi det en ekte mesterskapsfølelse. Hinderparken oppdateres, rideunderlaget har fått ny fiber, vi venter på to nye vanngraver som ankommer neste uke, planlegger mesterskapssermonier og gir hele uteområdet et løft. Lørdag kveld blir det rytterfest med god mat og god underholdning.

Vi på Epona Ryttersenter og i Sørlandsparken Rideklubb gleder oss kjempe mye til å arrangere årets Norgesmesterskap, og håper vi kan få til å gi alle tilreisende det lille ekstra. Vi kan følges på NMs offisielle Facebookside NM Sprang 2015(https://www.facebook.com/pages/NM-Sprang-2015/1444980612465728). Der vil det komme oppdateringer og informasjon underveis mot mesterskapet.

X