Nyheter

Nå kan du melde din interesse for ungdomssamling 2018, “Sammen om hesten!” Publisert: 22.08.2018,  Sist endret: 19.09.2018

Ungdomssamling på Norsk Hestesenter, Starum 4.-7. oktober 2018 for medlemmer av Det Norske Travselskap, Norsk Jockeyklubb og Norges Rytterforbund. 

Program:

Vi ønsker velkommen til Starum fra kl. 18 torsdag 4.oktober. Det kommer ungdommer fra hele landet, og derfor bruker vi kvelden på å finne oss til rette, det blir servert en liten matbit og vi blir kjent.
På fredag vil det blir fullt program med ulike temaer, og på kvelden besøker vi Biri travbane for å se på travløp og få en omvisning. Lørdag er det også fullt program med både faglige og sosiale aktiviteter, før vi på søndag har program frem til kl. 15 og det er avreise. Temaene for helgen blir grunnleggende innføring i skoing/hovpleie, hestevelferd, antidopingarbeid, foring, eksteriør, trening av hest og kusk/rytter, samt organisasjonslære.

Pris pr. deltaker er kr. 1.500,- (faktureres i etterkant)
I prisen inkluderer følgende:

* Overnatting 3 døgn inkl. frokost og lunsj – Starum kurssenter (dobbeltrom/sovesal)
* Kveldsmat serveres ved ankomst torsdag
* Bord i restauranten på Biri Travbane – middag, dessert, drikke og program
* Transport til/fra Biri Travbane
* Middag lørdag

Hver rytterkrets får sende 2 deltagere til samlingen. Telemark og Vestfold rytterregion, og Oslo og Akershus rytterkrets får sende to deltagere fra hvert fylke.

Vi søker etter gode representanter fra rytterkretsen som kan delta på denne ungdomssamlingen og være en positiv ambassadør. Det er rytterkretsen som plukker ut og melder på deltagerne til denne samlingen. Send en kort søknad om deg selv og hvorfor du bør få muligheten til å delta på denne samlingen, den første i sitt slag.

Meld din interesse til rytterkretsen innen 10. september.

Meld din interesse direkte til nryf@rytter.no etter 10.september.

Invitasjon med mer informasjon får du ved å trykke her.

Søknadsskjema får du ved å trykke her.

X