Nyheter

Kurs teknisk delegat for Knøttecup (TDKCF) Publisert: 24.03.2015,  Sist endret: 25.03.2015

Sted: Sørum Fritidsgård

Dato: 13. og 14. mai 2015

I forbindelse med Skedsmo Rideklubbs tradisjonelle feltrittstevne Kr. Himmelfartsdag, inviterer GUF til kurs for de som ønsker å bli teknisk delegerte for nettopp Knøttecup.

Krav til forkunnskaper er interesse og erfaring med feltritt, gjerne som aktiv rytter og eller trener. Kanskje har du vært med å arrangere feltrittstevner eller har annen god kjennskap til sporten? Aldersgrense er 18 år. Videre utvikling av feltritt i Norge er avhengig av et godt stevnetilbud helt fra start og det er stort behov for flere dommere og banebyggere.

Kurset innledes med en teoretisk del onsdag ettermiddag/kveld. Videre vil kurset gjennomføres i forbindelse med avvikling av stevnet 14. mai.

Onsdag 13. mai: 17.00 – 21.00

KC- hensikt og målsetninger, sikkerhet, banebyggerfilosofi, Sikker bygging av hinder for KC, TD-rollen ansvar og oppgaver før, under og etter stevnet?

Torsdag 14. mai før første start, ca. 07.30 og varer til ca. 18.00. Teoretiske og praktiske økter i forbindelse med gjennomføring av et KC- arrangement. De ulike ansvars – og arbeidsoppgavene til en teknisk delegert/ overdommer?

Autorisasjon som TDKCF gjør det mye enklere å arrangere en slik introduksjonsklasse i egen klubb og vi håper på stor deltagelse

Kursholdere vil være Elin Heistad og Tore Skedsmo

For spørsmål, kontakt Elin Heistad på mail: el-hei@online.no eller tlf. 95450145 eller Tore Skedsmo på mail: toresked@gmail.com eller tlf. 92465780

Velkommen til kurs på Sørum Fritidsgård mvh GUF v/ Elin Heistad (Ansv. Knøttecup)

 

X