Klubb

Stallpotet

 LOGO Stallfadder

NRYFs ungdomskomité har igangsatt et prosjekt kalt “Stallpotet”. Her utdannes ungdommer til “Stallpoteter”, og fungerer som aktivitetsskapere i egen klubb. Målet er at klubbene i prosjektet får bedre miljø og et bredere aktivitetstilbud til bredden!

Vi har utarbeidet en Informasjonsbrosjyre (pdf) om Stallpotet-prosjektet. Kontakt oss gjerne dersom dere har spørsmål om prosjektet eller kurset

Litt informasjon fra første stallfadderkurs (pdf).
Livet som stallpotet
Pilotkurs stallfadder

Adferds-konferansen 2016

Adferds-konferansen 2016 – Ikke tolerer krenkende adferd eller mobbing. Viktig informasjon: Under klubblederkonferansen ble vi enige om at OARK skulle arrangere en konferanse med tema mobbing. OARK har utsatt fristen Les mer »

Ungdomsforum 2016

(Foto: Pia Henriksen) Norges Rytterforbunds Ungdomskomitè inviterer til Ungdomsforum og Utviklingsforum 2016. Utviklingsforum er en arena for motivasjon, læring og erfaringsutveksling. Årets tema er «Rytterglede for alle». Frivillighet, motivasjon, begeistring, rekruttering Les mer »

Hvordan arrangere Stallpotetkurs?

Informasjon til dem som ønsker Stallpotetkurs: 1: Klubben kontakter Norges Rytterforbund på tine@rytter.no 2: Etter henvisning fra Prosjektleder tar kontakt med foreslått kursholder for å bestemme dato og tid. 3: Les mer »

Sosiale medier

Vi kan nå sees på flere sosiale medier. Vi har i dag laget oss snapchat, får å følge oss der legger du til: nryfungdom. Her vil vi legge ut det Les mer »

Kurslærerkurs for Stallpotet

Dette er et opplæringskurs for de som ønsker å bli kurslærere for Stallpotet. Stallpotet er et prosjekt av og for ungdom, som skal bidra til flere aktive unge, mer aktivitet Les mer »

Teenage Boss

Kort om serien, Teenage Boss: Serien handler om 6 familier i Norge, der tenåringen skal styre økonomien i familien i en måned. Tenåringen skal ha ansvar for matinnkjøp, betale regninger, Les mer »

Besøk hos Arendal og Grimstad

Vi i Ungdomskomiteen var søndag 22. november på besøk hos Arendal og Grimstad Rideklubb. Tema for besøket var prosjektet vårt Ryttersport mot mobbing. Guri Ramtoft og Kristoffer Tvete, henholdsvis leder Les mer »

Instagram-konkurranse: Under KOHS

Gjennom kampanjen Ryttersport mot mobbing vil vi skape et bedre samhold i ryttersporten, på tvers av grener, alder og nivå.  Vi vil styrke fellesskapet og bidra til økt positivitet, åpenhet Les mer »

Årets ildsjel til en person under 26

Prisen Årets ildsjel deles i år ut til en person under 26 år! Har ditt idrettslag en ung ildsjel som utgjør en forskjell for idretten og sitt lokalmiljø? En inspirasjonskilde Les mer »

Ungdomsforum 2015

Norges Rytterforbunds Ungdomskomité ønsker å invitere alle ungdomsrepresentanter som sitter i sine rytterkretser, til å være med på Ungdomsforum lørdag 31.10.2015. Samlingen holder sted i kantinen på Idrettens Hus på Les mer »

Vinneren av Instagram-konkurransen er kåret

To vinnere er kåret i Instagram konkurransen knyttet til kampanjen Ryttersport mot mobbing. Stikkord for konkurransen var rytterglede, stall, hest, samhold og vennskap.  Vi mener de to vinnerbildene gir en Les mer »

Instagram på nettsiden

Vi har nå den gledelige nyhet til alle dere der ute. Alle bildene som blir lagt ut på instagram med hashtag #ryttersportmotmobbing vil komme opp i høyre hjørnet på sidene Les mer »

Stallfadder kurs

Norges Rytterforbunds Ungdomskomite skal arrangere grunnkurset for Stallfadder 9. mai 2015 på Stall Blakstad, Stjørdal.  Kurset er firedelt og gjennomgår temaene: Verdier, Organisasjon og klubben min, Ledertrening og Aktivitet. Kurset er Les mer »

Nyhetsarkiv

Klubb