Klubb

Nytt fra ungdommen

Foto: Roger Svalsrød

Satsning på unge kusker

Grenutvalget kjøring starter satsning rettet mot unge kusker. Er du mellom 8 og 21 år er du hjertelig velkommen til å melde din interesse til Maria Henriksson. Hun er leder Les mer »

ungdomsløftet.no

Trenger du hjelp til å skape en bedre ungdomsidrett og bevare ungdommene lengst mulig i ditt idrettslag? I dag lanserer Idrettsforbundet nettsiden ungdomsløftet.no hvor vi har samlet 30 ulike reportasjer Les mer »

Adferds-konferansen 2016

Adferds-konferansen 2016 – Ikke tolerer krenkende adferd eller mobbing. Viktig informasjon: Under klubblederkonferansen ble vi enige om at OARK skulle arrangere en konferanse med tema mobbing. OARK har utsatt fristen Les mer »

Ungdomsforum 2016

(Foto: Pia Henriksen) Norges Rytterforbunds Ungdomskomitè inviterer til Ungdomsforum og Utviklingsforum 2016. Utviklingsforum er en arena for motivasjon, læring og erfaringsutveksling. Årets tema er «Rytterglede for alle». Frivillighet, motivasjon, begeistring, rekruttering Les mer »

Hvordan arrangere Stallpotetkurs?

Informasjon til dem som ønsker Stallpotetkurs: 1: Klubben kontakter Norges Rytterforbund på tine@rytter.no 2: Etter henvisning fra Prosjektleder tar kontakt med foreslått kursholder for å bestemme dato og tid. 3: Les mer »

Sosiale medier

Vi kan nå sees på flere sosiale medier. Vi har i dag laget oss snapchat, får å følge oss der legger du til: nryfungdom. Her vil vi legge ut det Les mer »

Kurslærerkurs for Stallpotet

Dette er et opplæringskurs for de som ønsker å bli kurslærere for Stallpotet. Stallpotet er et prosjekt av og for ungdom, som skal bidra til flere aktive unge, mer aktivitet Les mer »

Teenage Boss

Kort om serien, Teenage Boss: Serien handler om 6 familier i Norge, der tenåringen skal styre økonomien i familien i en måned. Tenåringen skal ha ansvar for matinnkjøp, betale regninger, Les mer »

Besøk hos Arendal og Grimstad

Vi i Ungdomskomiteen var søndag 22. november på besøk hos Arendal og Grimstad Rideklubb. Tema for besøket var prosjektet vårt Ryttersport mot mobbing. Guri Ramtoft og Kristoffer Tvete, henholdsvis leder Les mer »

Ungdomsforum 2015

Ungdom fra hele landet var samlet under Ungdomsforum 2015 i regi av NRYFs ungdomskomite. Målet var å bli kjent, spre informasjon og spre engasjement. Tekst: Rebecca Ballestad-Mender -Jeg er stolt, Les mer »

Instagram-konkurranse: Under KOHS

Gjennom kampanjen Ryttersport mot mobbing vil vi skape et bedre samhold i ryttersporten, på tvers av grener, alder og nivå.  Vi vil styrke fellesskapet og bidra til økt positivitet, åpenhet Les mer »

Årets ildsjel til en person under 26

Prisen Årets ildsjel deles i år ut til en person under 26 år! Har ditt idrettslag en ung ildsjel som utgjør en forskjell for idretten og sitt lokalmiljø? En inspirasjonskilde Les mer »

Ungdomsforum 2015

Norges Rytterforbunds Ungdomskomité ønsker å invitere alle ungdomsrepresentanter som sitter i sine rytterkretser, til å være med på Ungdomsforum lørdag 31.10.2015. Samlingen holder sted i kantinen på Idrettens Hus på Les mer »

Vinneren av Instagram-konkurransen er kåret

To vinnere er kåret i Instagram konkurransen knyttet til kampanjen Ryttersport mot mobbing. Stikkord for konkurransen var rytterglede, stall, hest, samhold og vennskap.  Vi mener de to vinnerbildene gir en Les mer »

Instagram på nettsiden

Vi har nå den gledelige nyhet til alle dere der ute. Alle bildene som blir lagt ut på instagram med hashtag #ryttersportmotmobbing vil komme opp i høyre hjørnet på sidene Les mer »

Stallfadder kurs

Norges Rytterforbunds Ungdomskomite skal arrangere grunnkurset for Stallfadder 9. mai 2015 på Stall Blakstad, Stjørdal.  Kurset er firedelt og gjennomgår temaene: Verdier, Organisasjon og klubben min, Ledertrening og Aktivitet. Kurset er Les mer »

Den nye Ungdomskomiteen er valgt

Fra venstre: Guri Ramtoft (leder), Ingvild Østli (avtroppende leder), Kristoffer Tvete (nestleder), Katrine Figenschou Olsen (varamedlem). (23.03.2015) På Ryttertinget 22. mars ble Ungdomskomiteen valgt. Komiteen består nå av 7 medlemmer fra Les mer »

Ungdomskomiteen på talerstolen

(21.03.2015) Ungdomskomiteen fikk taletid på årets årskonferanse i NRYF. Lederen av ungdomskomiteen Ingvild Østli snakket til forsamlingen om at det lenge har blitt snakket om et eget Ungdomsting. Vi i Les mer »

Vi er på plass

  (21.03.2015) Ungdomskomiteen er på plass under årets årskonferanse og Rytterting 2015.  Vi hadde i går (fredag) møte der vi diskuterte blandt annet stallfadder kurs i mai og vi har Les mer »

Presidenten har ordet

Foto: Knut Houge, hest.no  I siste utgave av medlemsbladet Hestesport, utgave nr. 2, har Presidenten I NRYF Per Anders Owren sagt følgende om ungdomskomiteen – Styrke ungdomsarbeidet, og sikre deres Les mer »

Kandidater til NRYFs Ungdomskomitè

Til alle engasjerte ungdommer, Som tidligere nevnt skal nå den sentrale ungdomskomiteen velges på Ryttertinget, som i år avholdes søndag 22. mars. I den forbindelse skal NRYFs valgkomité (som er Les mer »

Nyhetsarkiv

Klubb