Klubb

Medlemsfordeler enkeltmedlem

Alle som er medlem av en rideklubb i Norge tilknyttet Norges Rytterforbund får følgende fordeler:

(For å få rabatten, trenger aktørene å se ditt medlemskort. Slik finner du ditt digitale medlemskort.)

Som medlem i en klubb får DU vårt medlemsblad Hestesport.
Magasinet inngår i medlemsavgiften og blir sendt direkte hjem til deg. I magasinet får du aktuell informasjon fra forbundet,
og du kan lese om alt mulig som er av interesse for den rideinteresserte. Artikler om de ulike grenene, treningstips, hestehold med mer.Hvis du er medlem av flere klubber, er det mest nærliggende å motta bladet gjennom den klubben du representerer. Hvis du mottar to blader, vennligst send en mail til: pia@rytter.no.Bladet koster kr. 420 (kr. 550 til utlandet) i året som direkte abonnent.

Mottar du ikke bladet?

Sjekk om du har glemt å melde flytting eller om klubben din ikke har meldt deg inn til Hestesport som abonnent. Send Pia Henriksen en e-post, og hun ordner dette for deg.
Vi ønsker fornøyde abonnenter av bladet Hestesport!


5 % rabatt på hesteforsikring hos Agria.

Landslagsryttere får 10 % ekstra rabatt.


Thon Hotels

“Sportspris” på hotellovernatting ved alle Thon Hotels ved å oppgi kode “TH24611245” ved bestilling eller bestille via denne lenken.


Som medlem av en klubb i Norges Rytterforbund kan du nå få rabatt ved å reise med Fjord Line AS. Se her for mer informasjon.


NRYF er medlem av Norges Idrettsforbund. Dette gjør at alle klubbmedlemmer hos NRYF, får tilgang til NIFs gunstige forsikringer og rabattavtaler for rimeligere klubbdrift. Tilbudene omfatter alt fra rabatter på leiebil, hotell og flyreiser, til avfallshåndtering, telefoni, nettbruk og forsikringer for både klubb og utøver. Du finner mer oversikt her. 

X