Klubb

KlubbAdmin

LOGO_KlubbAdminDet skal være enkelt og moro å drive idrettslag i Norge!

Og dét har våre rideklubber skjønt, per 1. desember 2014 har 116 klubber tatt i bruk KlubbAdmin, det vil si over 30 % av rideklubbene, noe som gjør oss til et av de beste særforbundene i Norges Idrettsforbund. I idretten totalt har ca. 15 % tatt i bruk KlubbAdmin i samme periode.

NRYF anbefaler KlubbAdmin som medlemsadministrasjonssystem for våre rideklubber, og oppfordrer klubber som så langt ikke har tatt i bruk løsningen til å gjøre dette så raskt som mulig. Vi minner om at 1. januar 2014 trådde kravet om at alle idrettsklubber skal ha et elektronisk medlemsregister i kraft, Norges idrettsforbund – Forskrift om medlemsregister, 2014.

Idrettens løsning for medlemsadministrasjon – enkel å bruke og gir deg full oversikt. 

KlubbAdmin gir alle idrettslag (med underliggende organisasjon) mulighet til å administrere medlemmer, familierelasjoner, sende e-post/sms, kreve inn kontingent og treningsavgifter med mer via online betaling. KlubbAdmin er tett integrert med idrettens øvrige systemer (MinIdrett, SportsAdmin, Online betaling) og den nasjonale idrettsdatabasen

KlubbAdmin er en enkel og sikker nettbasert løsning som skal tilby det rimeligste alternativet for online betaling i markedet. Selve løsningen tilbys klubbene kostnadsfritt.

Løsningen skal bidra til bedre kvalitet i medlemsdata både lokalt og sentralt. Prosjektet setter brukervennligheten i fokus, og det ideelle målet er at løsningen skal være så enkel i bruk at det ikke kreves opplæring eller support.

  • KlubbAdmin er gratis for idrettslagene – det betales kun for eventuelle transaksjonskostnader via Online betalingsløsning.
  • Medlemmet kan benytte MinIdrett for å melde seg ut/inn i idrettslaget, av/på aktivitet m.v. Samt betale sine forpliktelser via idrettes Online Betalingsløsning.
  • Brukere av KlubbAdmin kan etter 01.01.15  hente ut en rapport som viser alle aktuelle tall som er registrert i medlemssystemet pr. 31.12.2014.  Rapporten finnes under knappen «Flere valg» og heter IR-rapport. Les mer under Idrettsregistreringen.

Informasjonen er hentet fra idrettsforbundet sine IT-sider, hvor du kan lese mer om KlubbAdmin.

Klubb

X