Nyheter

Kandidater til NRYFs Ungdomskomitè Publisert: 29.01.2015,  Sist endret: 09.02.2015

Til alle engasjerte ungdommer,
Som tidligere nevnt skal nå den sentrale ungdomskomiteen velges på Ryttertinget, som i år avholdes søndag 22. mars. I den forbindelse skal NRYFs valgkomité (som er ansvarlige for innstilling til valg av blant annet Forbundsstyret) også innstille ungdomskomiteen til valg, og de er interessert i gode, mulige kandidater til komiteen. Dersom noen av dere tenker at dette høres gøy ut, må dere snarest ta kontakt med Ingvild Østli på mail: ingvild1988@hotmail.com (eller ungdomskomiteen ungdom@rytter.no), så videresender vi dette til valgkomiteen.

Hva vil det si å sitte i ungdomskomiteen?

Ved å sitte i NRYFs ungdomskomité får du være med å innvirke på utviklingen av ungdomssatsningen i forbundet på høyeste nivå. Vi har mye kontakt med administrasjonen, Forbundsstyret og andre sentrale komiteer og utvalg, og vi blir ofte forespurt om å sitte i forskjellige prosjektgrupper for å bidra ytterligere.

Du får være med å utforme og arrangere kurs og andre arrangementer for ungdom, og lære mye om organisasjonsarbeid, kommunikasjon og frivillighet. Det er en unik mulighet til å få erfaring du kan benytte videre i for eksempel studier og i arbeidslivet. Du vil også få et stort nettverk både innad i Norges Rytterforbund, og også ut i Norges Idrettsforbund og idrettskretser og andre særforbund, da det også er mulighet til å delta på større arrangementer som favner om hele idrettsbevegelsen.

For å sitte i ungdomskomiteen må du være medlem av en klubb tilsluttet Norges Rytterforbund, du må ha betalt medlemskontingent, og du må være over 15 år.

Ikke nøl med å ta kontakt eller kom med spørsmål om dette høres spennende ut! Vi vil ha DEG med på laget!

X