Nyheter

Kaia Hegre med i mentorprogrammet for unge ledere Publisert: 09.10.2019,  Sist endret: 09.10.2019

-Unge ledere er ikke bare fremtidens ledere, men også dagens ledere. Å få inn det unge perspektivet på alle nivåer i norsk idrett, vil gjøre at vi som organisasjon utvikler oss på en enda bedre måte, sier generalsekretær i Studentidrettsforbundet, Guro Røen. Leder i NRYFs Ungdomskomité, Kaia Hegre, er ryttersportens representant i programmet.

Helgen 13.-14.september gikk startskuddet for mentorprogrammet  for unge ledere 2019/2020. Hovedtemaet for den første samlingen var å søke bedre innsikt gjennom å reflektere over «meg som leder», i tillegg til oppstart av mentorskapet.

Det er andre året dette programmet arrangeres. I fjor deltok Kristine Johansen fra ungdomskomitéen og Sørlandparken rideklubb, I år er det sprangrytteren og voltigeentusiasten Kaia Hegre fra Sandnes og Jæren Rideklubb som får denne muligheten – og hun er storfornøyd etter første samling.

-Foredraget vi hadde på første samling var enestående og utfyllende, sier en engasjert Kaia. – De andre menteene var utrolig imøtekommende og en herlig gjeng. Jeg gleder meg allerede til neste samling.

Kaia har fått Karette Wang Sandbu som sin mentor.

-Vi fant kjemien med en gang og jeg kjenner at det blir et veldig bra samarbeid.

Totalt 20 unge ledere i alderen 19-29 år fra hele norsk idrett er en del av mentorprogrammet, som er et fellesidrettslig lederutviklingsprogram initiert av Norges studentidrettsforbund og Norges idrettsforbund. Programmet skal legge til rette for at kandidatene skal få en arena for personlig utvikling, faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bakgrunn, roller og kjønn. 

Les mer om mentorprogrammet her

X