Nyheter

Inspirasjonssamling for pararyttere lørdag 25/11 Publisert: 31.10.2017,  Sist endret: 31.10.2017

 Grenutvalg FH inviterer til inspirasjonssamling med Siril Helljesen og Fam Lockert, Samlingen er åpen for funksjonshemmede ryttere og deres trenere og øvrige støtteapparat

Tid: Lørdag 25. november kl. 11:00
Sted: Siril Helljesen Dressage, Tombveien 18, 1640 Råde

Mingling og kaffe fra kl. 1030 i ridehuset hos Siril Helljesen i Råde. Lunsj og andre del av samlingen foregår på Marché Rygge Vest (langs E6 retning Svinesund). Deltakerne må selv sørge for transport mellom stedene. Samlingen avsluttes senest kl. 1630.

Clinic med Siril Helljesen
Siril Helljesen er Norges mest meritterte aktive dressurrytter, og er i tillegg trener for mange av våre internasjonale eliteryttere i aldersbestemte klasser. Hun vil holde en clinic, der hun demonstrerer grunnridning og forberedelser til konkurranser gjennom ridning og undervisning. Du vil få inspirasjon og tips til hvordan du kan arbeide med detaljer for å heve eget nivå, og du vil få vite om hvilke krav som stilles til rytter og hest i de ulike klassene og utdanningsnivåene.

Foredrag om Mental trening
Etter clinic’en, ca. kl. 1300, reiser vi til Marcé Rygge Vest, der vi spiser lunsj. Fam Lockert vil holde foredrag om mental trening, og demonstrere teknikker og verktøy for å takle nerver, få økt motivasjon og fokus. Fam Lockert er idrettspsykologisk rådgiver og samarbeider med flere særforbund deriblant Norges Rytterforbund.

Arrangementet er gratis. Deltakerne må selv sørge for transport. Påmelding via Min Idrett:

Påmelding til inspirasjonssamling

Kontaktperson ved spørsmål: Ingeborg Simensen, mail: ingeborg@rytter.no

X