Nyheter

Idrettsforbundet ber alle idrettslag registrere økonomiske konsekvenser av koronaviruset Publisert: 24.03.2020,  Sist endret: 24.03.2020

Det skal i går ha blitt sendt ut en informasjonsmail fra Norges Idrettsforbund til alle klubber i Norge, hvor dere har blitt bedt om å rapportere om økonomiske konsekvenser som følge av koronaviruset. Formålet med denne rapporteringen å kartlegge hvilke idrettslige og økonomiske konsekvenser Covid-19 har påført norsk idrett. 

Denne rapporteringen er kun en kartlegging av de samlede økonomiske konsekvensene, og ikke en tilbakebetalingsløsning. 

– En slik registrering og kartlegging er avgjørende for å få på plass målrettede tiltak som kan sikre at idrettslagene står best mulig rustet til å levere aktivitet og idrettsglede også etter at koronakrisen er over. Svarene fra idrettslagene er også veldig viktige for at vi skal kunne ha et best mulig faktagrunnlag om økonomiske og idrettslige konsekvenser i dialog med lokale og nasjonale myndigheter, sier Karen Kvalevåg, generalsekretær i Norges idrettsforbund.  

Dersom det er noen spørsmål om rapporteringsskjema kan dere ta dette med NIF Digital. Kontaktinformasjon og brukerveiledning finner dere ved å trykke på knappen under. 

X