Nyheter

Husk nominasjonene til kjørekonferansen Publisert: 04.12.2018,  Sist endret: 10.12.2018

Da er det nok en gang tid for en av årets hyggeligste gjøremål; nominer din favoritt innen kjøresporten til en av disse kategoriene:

Årets klubb –  klubben som har utpekt seg spesielt det foregående året med et stort engasjement til kjøresporten.

Årets nykommer – pris til en kusk som har visst vilje til å prestere, og har hvert innom alle grenene innenfor kjøring.

Årets kjørehest – det er ikke alltid best resultat som teller, men stabilitet og engasjement og evne til å spre glede.

Årets groom – sidemannen som ofte står i skyggen av ekvipasje gjennom året. En omsorgsfull hestepasser personen som alltid stiller opp, en som fortjener både heder og ære på lik linje med resten av ekvipasjen.

Årets trener – treneren må være utdannet enten via Starum (kjøreinstruktør) eller NRYF (trenerutdanning), eller ha tilsvarende utdanning fra andre land. Trenerne kan samle poeng når ekvipasjer starter på stevner. Det er ekvipasjene selv som gir den treneren man føler har hjulpet og støtten en frem til stevnet som får poenget. Kan variere fra forskjellige stevner gjennom året. Man kan bare få et poeng per stevne, det gis ikke flere poeng om man starter flere klasser på samme stevne. En reise – ett poengKlikk her for å sende inn trenerpoeng!

Årets ildsjel – Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig arbeidsmengde for sine klubber og utøvere. Kjøresporten er helt avhengig av slike ildsjeler, og prisen Årets ildsjel deles ut i ærbødig takknemlighet til de som ved sitt frivillige arbeid bidrar til å framheve sporten.

Årets hederspris til årets ekvipasje –  hedersprisen deles ut til en person, som har vist fremragende prestasjon(er) innen kjøresporten, motivasjon og sammen med sin hest utpekt seg på en måte som er positivt for kjøresporten.

I tillegg skal det deles ut Miniklassevinnere (er utdelt av NRYF) og vinnerne av Norges cupen.

Forslag til nominerte og en kort beskrivelse sendes til guk@kjoreportalen.no innen 01.01.2016  GUK går igjennom alle innkommende forslag og velger ut kandidatene.

 

X