Nyheter

Hundhammer ny generalsekretær i Norges Rytterforbund Publisert: 23.08.2019,  Sist endret: 23.08.2019

Beate Heieren Hundhammer (50) er ansatt som ny generalsekretær i Norges Rytterforbund.

Hundhammer kommer fra stillingen som leder av samfunnspolitisk seksjon i Kreftforeningen, hvor hun blant annet har hatt ansvaret for foreningens påvirknings- og relasjonsarbeid overfor besluttende myndigheter og premissgivere. Kreftforeningen er Norges største frivillige organisasjon med over 100.000 medlemmer og 190 ansatte.

Hundhammer har bred politisk og organisasjonsmessig bakgrunn. Hun har blant annet sittet fire år på Stortinget, og sittet fire år som medlem av Riksrevisjonen. Hundhammer har i 10 år vært leder for en av Norges største, og mest veldrevne rideklubber, Hønefoss og Ringerike Rideklubb (HRRK). HRRK har i en årrekke arrangert ridestevner på alle nivåer i flere grener, og har i tillegg en av Norges største rideskoler.

Dugnad og frivillighet har vært drivkraften til HRRK under Hundhammers ledelse, og er i dag en rideklubb med et fantastisk rideanlegg på Hønefoss med blant annet to ridehus og tre utebaner.

Beate Heieren Hundhammer er cand.mag, har mann og tre døtre. Hun er bosatt på Hønefoss. Hundhammer vil tiltre stillingen som generalsekretær 1. desember.

-Vi er svært glade for at Beate Heieren Hundhammer har takket ja til jobben som ny generalsekretær. Hun har bred erfaring fra relasjonsarbeid på alle nivåer, kjenner idretten, kjenner drift av frivillige organisasjoner og blir oppfattet som en lyttende, samlende og motiverende leder. -Vi i forbundsstyret til Norges Rytterforbund gleder oss til å samarbeide med Beate Heieren Hundhammer, sier president i NRYF, Tore Sannum

For ytterligere informasjon, kontakt:
President Tore Sannum, NRYF, 90777170
Påtroppende Generalsekretær Beate H. Hundhammer, 97732781

X