Nyheter

Grønt Kort med E-læringsmodul for KR1 Publisert: 13.05.2019,  Sist endret: 13.05.2019

Norges Rytterforbund ønsker å være med på den digitale utviklingen. Et tiltak vi nå har gjort innenfor Grønt Kort er å lage et forkurs for vårt konkurransereglement (KR1) som skal gjennomføres via e-læring i forkant av Grønt Kort kurset.

Alle kan ta kurset

Selv om intensjonen med e-læringskurset er å forberede deltakerne før et Grønt Kort kurs, så er e-læringskurset åpent for alle som vil lære mer om vårt konkurransereglement. I kurset vil det være mye nyttig læring for store og små ryttere.

Hvor kan jeg ta det?

E-læringskurset ligger på e-læringsportalen til Norges idrettsforbund, https://ekurs.nif.no. For å kunne ta e-læringskurset må du ha en aktiv bruker i Min Idrett,  som er ditt personlige utgangspunkt for å bruke idrettens medlemsdatabase. Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Via Min Idrett kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer. Du logger inn med det samme brukernavnet og passordet som du bruker på Min idrett.

Med e-læring kan du gjennomføre kurset hjemme og når det passer deg. I tillegg kan du ta en pause og fortsette videre fra der du sluttet, på et senere tidspunkt.

Vi anbefaler alle å prøve seg på e-læringskurset for KR1 her:

https://ekurs.nif.no/enrol/index.php?id=523

 

X