Nyheter

Grønt Kort i TVRR Publisert: 16.03.2017,  Sist endret: 16.03.2017

Det er stor aktivitet og påmeldinger til Grønt Kort kurs for tiden, og det er svært positivt.
Lørdag 25. mars arrangerer TVRR Reglementskurs på Melsom vgs. Dette er nærmest fullt.

Lørdag og søndag 25. og 26. mars arrangerer Holmestrand og omegn Rideklubb alle kursene i Grønt Kort, bortsett fra reglementskurs.
Lørdag er det sikkerhet og hestekunnskap, som blir på Melsom vgs.
Søndag er det praksis i stall og rideprøve, som blir på Holtan Ridesenter i Holmestrand. Det er Anne Grundvig som er kursholder denne helgen.Disse kursene er også nærmest fulle. For spørsmål vedr påmelding o.l., kontakt torbjorg.antonsen@sf-nett.no.

Lørdag og søndag 1.-2. april arrangerer Jarlsberg og Melsom Rideklubb, i samarbeid med Heidi Holthe, kursene sikkerhet og hestekunnskap, samt praksis i stall og rideprøve. Dette kurset er fullt.

Det kommer flere kurs utover våren, så det er bare å melde seg på fortløpende, og så blir dere satt på venteliste til neste kurs. For reglementskurs, kontakt torbjorg.antonsen@sf-nett.no. For sikkerhet og hestekunnskap, samt praksis i stall og rideprøve, kontakt heidi.holthe@hotmail.com.

Nye kurs kan du finne i kurskalenderen på rytter.no, og vår facebookside for Grønt Kort, søk Grønt Kort-kurs i Telemark og Vestfold Rytterregion.

X