Nyheter

Grenkonferanse dressur og dressurdommerkonferanse 2017 Publisert: 21.02.2017,  Sist endret: 11.05.2017

Grenutvalget i dressur (GU-D) og dressurdommerkomiteen (DDK) inviterer til  grenkonferansen i dressur og dressurdommerkonferansen 2017 lørdag 4. marsThon Hotel Arena, Lillestrøm og søndag 5. marsEllingsrud ridesenter.

Dersom du har forslag til saker eller tema som ønskes debattert, ber vi om at disse sendes til grenleder Stig Mellerud på mail stig@kristiania.com innen 15. februar.

Dag 1 vil konferansen bestå av et tilbakeblikk på året 2016, videre blir det en gjennomgang av årets reglementsendringer, før dagen avsluttes med et foredrag om antidoping.

Dag 2 forflytter vi oss til ridehuset på Ellingsrud ridesenter der det blir praktisk ridning ved demonstrasjonsryttere. Ekvipasjene vil være fra nivå LA til VB. To FEI 4* dommere (Lone Dichmann fra Danmark og Kjell Myhre) sammen med to trenere (Siril Wethal Helljesen og Camilla Kalseth), vil til enhver tid stå på banen.
DDK og GU-D ønsker å samle alle ledd i dressursporten, fra hester og ryttere til trenere og dommere. Det sitter så mye kompetanse rundt omkring i hele miljøet og vi håper på at så mange som mulig kommer for å lære av og lære bort til andre.

Vi håper på stort engasjement fra publikum og at det blir en lærerik helg med mange nyttige diskusjoner.

Konferansen  er åpen for alle dressurinteresserte begge dager.

Program og påmeldingsinformasjon finner du her – frist for påmelding 27. februar.

Har du behov for overnatting gjøres dette på epost til Thon Hotell Arena, Lillestrøm arena.kongress4@thonhotels.no og oppgi Blockkode 030317NORG. Romreservasjon til rabattert pris må skje innen 20. februar.

 

X