Grener

Satsning- og Elite-gruppe

Henriette Johansen på Rebel, Foto: Øyvind Andersen

I 2019 er Karoline Kjuus som er trener for junior og Dee Tordoff er trener for senior. Plan for samlinger med og uten hest Det er et mål å utvikle kompetanse og ferdigheter på flere viktige områder innenfor toppidrett enn bare å ri fort og feilfritt. Ved tilstrekkelig interesse og behov vil det bli tilbudt følgende i toppsatsningen for Mounted Games:

 Utvikling og trening av fysiske ferdigheter for rytter
 Mental trening og hvordan forberede seg og gjennomføre konkurranser og mesterskap
 Ernæring og kosthold for rytter
 Utvikle teknikktrening og rideferdigheter innen Mounted Games, grunntrening, kondisjon, formkurve, mm.
 Kunnskaper om hest, så som fôring, skadeforebygging, trening, formkurver Planlagte samlinger og mesterskap 2019
 Tre elite- og satsningsgruppesamlinger i perioden januar – mars er planlagt helgene 5.-6. januar, 16.-17. februar og 23.-24. mars.
 Laguttak og uttak til øvrig representasjonsridning i januar, eller så snart som landslagstrener har tilstrekkelig grunnlag for dette.
 Treningssamlinger og konkurransedeltagelse i sesong avtales etter at laguttak er klart og praktiske forhold og muligheter er klarlagt. Normalt rir landslag sammen på lagkonkurranser i Norge, Sverige og eventuelt Danmark.

Bildet kan inneholde: 3 personer

Kommende Mesterskap

 Offisielle mesterskap sanksjonert av IMGA i 2019 er: – EM for lag og individuelle i Irland 8.-14. juli, – Lag-VM i Wales 17.-21. juli med A-finaler under Royal Welch Show, – Individuelt VM i England 14.-18. august og – Par-VM i England 12.-15. september. Internasjonale mesterskap 2020-2021

 2020: EM i Danmark 6-12 juli, par-VM i Tyskland 12-19 juli, lag-VM i Skottland 2.-8. august og individuelt VM i Wales 13.-17 august.

 2021: EM i Wales, lag-VM i Frankrike (La Bonde), par-VM i England, individuelt VM i England.

Grener

X