Grener

MiniGames

Foto: Hanna Magnussen Freelance

Foto: Hanna Magnussen Freelance

MiniGames er et tilbud for nybegynnere og rideskoler som har lyst til å prøve Mounted Games. Vi har plukket ut omtrent halvparten av de enkleste Mounted Games-øvelsene, som det skal gå an å mestre uten altfor store forkunnskaper.

Øvelsene er lagt opp for lag med fire til fem ryttere sammen, for par med to ryttere sammen eller for individuelle ryttere. Konseptet inneholder en kort beskrivelse og en film som forklarer hvordan øvelsen utføres.

Baner og utstyr

Vi har satt opp forslag til oppsett for baner med lengde på 40, 60 eller 80 meter. Minste
anbefalte bane er 20 x 40 m med inntil to linjer.

MiniGames bane 20 x 40 m (pdf)
MiniGames bane 24 x 60 m (pdf)
MiniGames bane 33 x 80 m (pdf)

Utstyr kan lages selv, hva du trenger for å gjennomføre MiniGames finner du i oversikten MiniGames utstyr (pdf) . Det er også mulig å låne, eller kjøpe utstyr, kontakt Grenutvalget ved utstyrsansvarlig.

Beskrivelse av racene

I Mounted Games kan man trene og konkurrere i både lag, par og individuelt, i listen under finner du en rekke øvelser for MiniGames, illustrert gjennom en pdf-forklaring og video av racene.

Race for individuelt
Race for par
Race for lag

Vi håper at materiellet er forståelig og kan fungere som instruksjon for å komme i gang. Ved behov for hjelp, klubbesøk eller instruksjon, kontakt Grenutvalget ved breddeansvarlig.

Grener

X