Grener

Mounted Games

Mounted Games_Piktogram

Fart, spenning, presisjon og kontroll. Mounted games i et nøtteskall. Enten som individuell rytter eller som en del av et lag der samspillet mellom ponnier og ryttere er avgjørende.

Les mer…

Oppdatert konkurransereglement for 2021

KR I Generelt konkurransereglement for 2021 ligger nå ute på rytter.no  Alle tilgjengelige grenspesifikke reglementene ligger også ute. Disse er gyldige fra 1.mars 2021.  Alle reglementene finner du her:  https://www.rytter.no/stevnestart/reglement/ 

Webinar våren 2021

Norges Rytterforbund v/ Sportsutvalg dressur (SU-D) inviterer utøvere på alle nivå og aldre, uavhengig av gren, til inspirasjonskvelder med kompetanseheving, læring og nyttige tips fra dedikerte foredragsholdere.

Fysisk trening for ryttere på Teams

(23/02/21) Norges Rytterforbund inviterer alle som har lyst til å bli med på fysisk ryttertrening på Teams! Landslagsleder i sprang for ponni og children, Solveig Fotland Newermann, vil lede treningen Les mer »

Fysisk trening for ryttere på Teams

Norges Rytterforbund inviterer alle som har lyst til å bli med på fysisk ryttertrening på Teams! Landslagsleder i sprang for ponni og children, Solveig Fotland Newermann, vil lede treningen der Les mer »

Ny landslagstrener for Open og Junior!

Den nye treneren for Norges Open og Junior landslag er Lillann Akselsen. Lillann har lang fartstid bak seg som aktiv rytter i Mounted Games, og her hjemme har vi sett Les mer »

Antidoping – webinar

Norges Rytterforbund og Antidoping Norge inviterer til webinar om antidoping for utøvere i alle grener som har som mål å starte NM i 2021 eller 2022. Utøvere under 18 år Les mer »

Har du som mål å ri Nordisk eller EM 2021?

Har du som mål å ri Nordisk eller EM 2021? Bli med på fysisk treningsøkt med bruk av egen kroppsvekt ledet av landslagsleder i sprang for ponni og children, Solveig Les mer »

Utsatt arrangørkonferanse – påmelding nå

Norges Rytterforbund inviterer til utsatt arrangørkonferanse  Dato: 16. januar 2021 Tid: kl. 10.00 – 11.30Sted: Digital konferanse (TEAMS) Påmelding:Link til påmelding (påmelding påkrevet) Arrangørkonferansen er tradisjonelt sett spesielt rettet mot Les mer »

Stillingsutlysning: Ny trener for Open og Junior landslaget 2021

Pga coronarestriksjoner og situasjonen rundt pandemien som reiseråd, restriksjoner og karantene ordninger ser vi det som bortimot umulig å få gjennomført neste års samlinger og konkurranser med Dee Tordoff som Les mer »

Ønsker du å sitte i sportsutvalget?

Nå kan du melde din interesse som sportsutvalgsmedlem. Sportsutvalgene er Norges Rytterforbunds faginstans i sportsfaglige spørsmål innenfor de respektive grener. Fristen for å melde interesse er 25.november. Merk at personer Les mer »

Søknad om Lands- og/eller Elite-stevner 2021

Det har  vært mye bra stevneaktivitet i år, til tross for en kort sesong og utfordringer i forbindelse med Covid-19. Vi vet ennå ikke hva 2021 bringer, men vi velger Les mer »

Reglementsendringer konkurransereglement for 2021

Høsten er tiden for gjennomgang av NRYFs konkurransereglement. Ryttere, trenere, arrangører, teknisk personell og andre som interesserer seg for ryttersporten, inviteres nå til å sende inn sine innspill/forslag ved å Les mer »

Dommer og Linjedommerkurs 4.-5. juli

Skuterud Rideklubb i samråd med Sportsutvalget Mounted Games arrangerer dommer og linjedommerkurs med kursholder Eivind Kjuus 4.-5. juli.  Se Link for påmelding HER

Krav til oppstalling ved L- og E-stevner er midlertidig opphevet

Krav til oppstalling ved stevner er gitt i KR I §§ 140.3, 193 og 194. For Norgesmesterskap, Innendørs Norgesmesterskap og Hallmesterskap er det krav om obligatorisk oppstalling. Begrunnelsen for dette Les mer »

Samling under Norwegian Horse festival

Har du som mål å komme på landslaget eller starte NM i 2020? Da bør du få med deg samlingen under Norwegian Horse Festival den 15.februar.

Kompetansehelgen 2020 Teknisk personell – Stewards

TID & STED: 11. – 12. januar 2020, Thon Hotel Arena, Lillestrøm Program  Det tas forbehold om evt endringer.  LØRDAG 11.01.  Fellesdel  10.00-13.00 Mot felles mål:  Rytterpolitisk dokument v/ NRYFs president Tore Sannum  • Bakgrunn og Les mer »

Terminlisten 2020

Terminlisten 2020 for Lands og Elitestevner i alle grener vil bli lagt ut på horsepro for første halvår. Halvveis i året skal NRYF over i nytt system og da vil Les mer »

Rytterforbundet søker en sportskoordinator

Norges Rytterforbund søker etter en ny sportskoordinator i et midlertidig engasjement, med ansvar for utvikling og drift i 6 av våre 9 grener. Engasjementet vil vare til 31.12.19, med muligheter Les mer »

Steward 2-kurs

24. – 25. august arrangers Steward 2 kurs på Ullevål Stadion. Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer. Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: Les mer »

Fadderordning 2019

Rekrutteringsgruppa har gleden av å lansere Fadderordning 2019 og årets faddertrioer! Nye MG-ryttere matches opp med erfarne ryttere over en lengre periode. Oppstart april 2019! Vi ønsker å matche nye Les mer »

Steward II kurs

NRYF inviterer til stewardkurs nivå 2 på forbundets lokaler i Oslo den 02.-03.februar. Påmeldingsfristen er 10.januar. Du kan melde din interesse for å gå kurset ved å bruke svarslippen nedenfor. Les mer »

Invitasjon til Trener 1 Ridning kurs 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlig et Trener 1 Ridning kurs. I 2019 går kurset i Oslo og omegn med oppstart i februar. Våre trenerkurs gir autorisasjon som Trener NRYF og er Les mer »

Fagkonferansen 2018 invitasjon og påmelding

Det nærmer seg! Fagkonferansen 29.-30.september, vil foregå på Drammen Ridesenter og vi håper programmet frister mange til å delta.

Nytt grenreglement for Mounted Games

Det er utarbeidet nytt grenreglement for Mounted Games, KR VI. Grenreglementet samsvarer med det internasjonale konkurransereglementet for Mounted Games i all vesentlig grad når det gjelder øvelser og bedømmelse (kapittel Les mer »

NRYF Fagkonferanse 2018

Årets Fagkonferanse arrangeres på Drammen Ridesenter 29.-30. september. Vi har mye spennende på agendaen og det er gledelig at Jens Fredricson kommer. Fredricson er svensk A-trener, aktiv topprytter  i sprang, anerkjent Les mer »

Mounted Games på AEG

Det blir Mounted games under fredagsmatineen 23. februar kl. 20 og lørdag 24. februar kl. 18. Følgende par representerer i parkonkurransen: Par 1: Lise Tofteberg og Veronika Strøm Par 2: Nina Sørensen Les mer »

MG Elite-, junior- og satsingsgruppe 2018

Opplegg Elitegruppen er for seniorryttere med mål om deltagelse på landslag eller annen representasjonsriding i 2018. Juniorgruppen er for juniorryttere (t.o.m. 17 år i 2018) som ønsker å delta på Les mer »

Fagkonferanse for trenere og ridelærere 18.-19.november 2017

Årets Fagkonferanse for trenere og ridelærere blir arrangert på Drøbak Ridesenter 18.-19.november. Trener og coach Pether Markne, forsker Cecilia Lönnell, veterinær Svein Bakke, diplomtrener Stein Endresen, Norsk Hestesenter og sitsekspert Maria Terese Les mer »

Samling uten hest 2017 – presentasjoner

Her finner dere presentasjoner etter Samling uten hest. Hans Bauer finner du her. Ann Cathrin Lübbe finner du her. Elling Finnanger finner du her. -kommer

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Dressurdommerkurs 20.-21. februar på AEG

AEG 2017: DDK har gleden av å invitere alle DD2 og høyere autoriserte dressurdommere til dressurdommerkurs med 5* FEI dommer Andrew Gardner, den 20.-21. februar i år.

Invitasjon til mg elite-/satsningsgruppe 2017

Elite- og satsningsgruppen er for deg som ønsker å utvikle dine rideferdigheter, kompetanse innen horsemanship, mm. For kommende sesong vil vi dele i to grupper; Elitegruppe for deg som ønsker å satse Les mer »

Samling uten hest 7-8.januar

Ønsker du å satse? Da er denne samlingen viktig for deg! Hold av dato 7-8.januar da er det samling uten hest på Norges Idrettshøyskole (Sognsvann). Samlingen er åpen for alle Les mer »

VM-laget klart

Dette laget skal representere Norge i Mounted Games VM i Irland i juli: Henriette Johansen Karoline Kjuus Lillann Akselsen Lise Tofteberg Mari Næss Lag-VM arrangeres uke 28. Her er lenke Les mer »

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

Reglement 2016

Fra 1. mars gjelder de nye reglementene her. Det er noen endringer i både KR I og i alle grenreglementene. Det er derfor viktig for både ryttere, trenere, arrangører og Les mer »

Grenutvalgsmedlemmer

Har du selv lyst, eller kjenner du noen som har lyst til å være med å bidra i grenutvalgene våre? Ta kontakt med oss på elin@rytter.no hvis du har innspill Les mer »

Samling uten hest 2016

Etter samling uten hest så finner dere treningsprogram og forelesning fra Marius Dammyr her. Foredraget om Foreldrevettregler v/ Mari Bjone (rådgiver Norges idrettsforbund) finner dere her (pdf)

Rytterlisens 2016

Vi har i dag sendt ut rytterlisens for 2016 på mail. Det er mange som ikke har oppgitt riktig mailadresse. Rytterlisensen kan også betales i minidrett.no. Viser til utsendte mail Les mer »

Satsningsgruppe 2016

Vi inviterer til å søke om deltagelse i satsningsgruppen for 2016. Her vil vi tilby allsidig utdanning og trening av hest og rytter. Opplegget bygger videre på årets opplegg, og vi legger Les mer »

Ciaran Hanlon ny landslagstrener

Ciaran Hanlon er engasjert som langslagstrener for Mounted Games 2016. Ciaran er irsk og har vært aktiv innen sporten i en årrekke. Tidligere som aktiv rytter, de senere år som Les mer »

Klare for KOHS

Det blir Mounted Games oppvisning lørdag og søndag på Kingsland Oslo Horse Show, hvor Norge, Sverige og Danmark møtes til dyst. På det norske laget rir Edel Gutvik, Karoline Kjuus, Les mer »

Hari Sims gir seg som landslagstrener

Etter to år som landslagstrener for Norge, ønsker Hari Sims å prioritere familien hjemme i England. Hun avslutter dermed sitt engasjement hos oss. Vi takker Hari for alt hun har tilført Les mer »

ØNSKER DU Å BLI EN DEL AV NRYFs TALENTSATSING?

Er du ambisiøs og ønsker å nå et høyt nivå i din gren?  Da kan NRYFs talentsatsingsprogram være et middel på veien for deg. Målet med satsingen er at våre Les mer »

Mounted Games landslag

Lag-VM går av stabelen i Kentucky Horse Park i USA 6. – 12. juli. Følgende er tatt ut til å representere Norge i mesterskapet: Amanda Holst Camilla Frey Karoline Kjuus Nina Sørensen Les mer »

Reglementskurs

Vi vil gjennomføre opplæring i det nye konkurransereglementet for Mounted Games. Det vil bli mulig å sertifisere seg til dommer og assistentdommer ved bestått test og godkjent praksis. Det er selvfølgelig også Les mer »

Oppdatert terminliste

Terminlisten er oppdatert med fire stevner i perioden april – juni, i tillegg til de allerede oppsatte konkurransene og mesterskapene. Tre av de fire stevnene er dagsstevner og ett av Les mer »

Nytt generelt reglement

Nytt KR I – Generelt reglement med gyldighet fra 2. mars 2015 er nå lagt ut. I den rene utgaven er avsnitt med endringer markert med strek i margen. I Les mer »

Trenerseminar på AEG

Norges Rytterforbund har vært så heldige å få flere kjente ryttere, samt veterinær og forsker Maria Terese Engell til å holde seminar om viktigheten av en god sits, en sterk Les mer »

Oppdatert karenstidsliste

Det foreligger nå en oppdatert karenstidsliste fra Det Norske Travselskap (DNT), denne listen er gyldig fra 01.01.2015. Vi henstiller alle trenere, aktive, foreldre og foresatte om å sette seg inn Les mer »

Nyhetsarkiv

Grener

X