Miniklasse

Hva er miniklasse?

 • Introduksjon til grenen kjøring og tilpasset nye kusker og hester
 • Eget stevne eller klasse på et vanlig kjørestevne
 • Åpen for kusker og/eller hester som ikke har startet klasser på høyere nivå enn Lett
 • Alle får deltakersløyfe!

Det er utviklet et Miniklassehefte som tar for seg deltagelse og arrangering av Miniklasse.

Har din klubb arrangert Miniklasse på et stevne?

Arrangerer dere miniklasse med alle enkelt konkurransene, dressur, presisjon (presisjon med innlagt maraton) og maraton, kan klubben søke om arrangement støtte. Les mer under “arrangere Miniklasse“.

 • Arrangere miniklasse

  Miniklasse er en introduksjon til ridesportens gren kjøring, og her kan nye kusker og hester delta. En Miniklasse kan arrangeres på to ulike måter, men begge måter må inneholde både dressur, maraton og presisjon:

  1. Som et eget stevnearrangement (kun én dag)
  2. Som en klasse under et ordinært kjørestevne (1- 2 eller 3-dagers)

  Informasjon om hvordan Miniklasser arrangeres finnes i Miniklasseheftet, dette kan bestilles i idrettsbutikken. Dersom du har spørsmål om arrangering av Miniklasse – kontakt GU-K på guk_post@yahoo.com.

  Alle deltagere som stiller til start i en Miniklasse skal motta egne Miniklassesløyfer – disse er delvis subsidiert av GU-K, og kan bestilles hos Råhøjgård.

 • Stevnestøtte

  Hver arrangør kan motta inntil kr 2.000 i stevnestøtte for å arrangere Miniklasse D-P-M i kjøring.

  Søknad om stevnestøtte gjøres ved å laste ned og fylle ut Søknadsskjema-kjøring-miniklasse, sende det til wenche@rytter.no etter stevnet er arrangert. Resultatliste fra stevnet må også legges ved, evnt link til resultat publisert på www.hpnett.no

  For å sikre at alle klubber blir med på oversikten for premiering for Miniklassecupen, ber vi også om at resultatliste for miniklassecup sendes wenche@rytter.no

  Lykke til!

  Med hilsen GU-K