Grener

Cuper, Statutter og Priser

Oversikt over statutter og cuper – ærespriser og championatpoeng:

Foto: Roger Svalsrød

Foto: Roger Svalsrød

Statutter for cuper sendes sportskoordinator på mail martine@rytter.no

På grenkonferansen hvert år deles også ut priser for følgende

Årets klubb –  klubben som har utpekt seg spesielt det foregående året med et stort engasjement til kjøresporten.

Årets nykommer – pris til en kusk som har visst vilje til å prestere, og har hvert innom alle grenene innenfor kjøring.

Årets kjørehest – det er ikke alltid best resultat som teller, men stabilitet og engasjement og evne til å spre glede.

Årets groom – sidemannen som ofte står i skyggen av ekvipasje gjennom året. En omsorgsfull hestepasser personen som alltid stiller opp, en som fortjener både heder og ære på lik linje med resten av ekvipasjen.

Årets trener – treneren må være utdannet enten via Starum eller NRYF. Trenerne kan samle poeng når ekvipasjer starter på stevner. Det er ekvipasjene selv som gir den treneren man føler har hjulpet og støtten en frem til stevnet som får poenget. Kan variere fra forskjellige stevner gjennom året. Man kan bare få et poeng per stevne, det gis ikke flere poeng om man starter flere klasser. Sendes til suk@kjoreportalen.no

Årets ildsjel – Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig arbeidsmengde for sine klubber og utøvere. Kjøresporten er helt avhengig av slike ildsjeler, og prisen Årets ildsjel deles ut i ærbødig takknemlighet til de som ved sitt frivillige arbeid bidrar til å framheve sporten.

Årets hederspris til årets ekvipasje –  hedersprisen deles ut til en person, som har vist fremragende prestasjon(er) innen kjøresporten, motivasjon og sammen med sin hest utpekt seg på en måte som er positivt for kjøresporten.

I tillegg skal det deles ut Miniklassevinnere (er utdelt av NRYF) og vinnerene av Norgescuppen.

Forslag til nominerte og en kort beskrivelse sendes til suk@kjoreportalen.no innen 01.01.2020  SU- K går igjennom alle innkommende forslag og velger ut kandidatene.

X