Grener

Funksjonshemmede

Funksjonshemmede_piktogramRidning som konkurranse og sport generelt kan drives av alle typer funksjonshemmede. Les mer…

Antidoping – webinar

Norges Rytterforbund og Antidoping Norge inviterer til webinar om antidoping for utøvere i alle grener som har som mål å starte NM i 2021 eller 2022. Utøvere under 18 år Les mer »

Har du som mål å ri Nordisk eller EM 2021?

Har du som mål å ri Nordisk eller EM 2021? Bli med på fysisk treningsøkt med bruk av egen kroppsvekt ledet av landslagsleder i sprang for ponni og children, Solveig Les mer »

Utsatt arrangørkonferanse – påmelding nå

Norges Rytterforbund inviterer til utsatt arrangørkonferanse  Dato: 16. januar 2021 Tid: kl. 10.00 – 11.30Sted: Digital konferanse (TEAMS) Påmelding:Link til påmelding (påmelding påkrevet) Arrangørkonferansen er tradisjonelt sett spesielt rettet mot Les mer »

Terminliste dressur 2021

Lands- og/eller elitestevner i dressur for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten .  En samlet Les mer »

Ønsker du å sitte i sportsutvalget?

Nå kan du melde din interesse som sportsutvalgsmedlem. Sportsutvalgene er Norges Rytterforbunds faginstans i sportsfaglige spørsmål innenfor de respektive grener. Fristen for å melde interesse er 25.november. Merk at personer Les mer »

Søknad om Lands- og/eller Elite-stevner 2021

Det har  vært mye bra stevneaktivitet i år, til tross for en kort sesong og utfordringer i forbindelse med Covid-19. Vi vet ennå ikke hva 2021 bringer, men vi velger Les mer »

Reglementsendringer konkurransereglement for 2021

Høsten er tiden for gjennomgang av NRYFs konkurransereglement. Ryttere, trenere, arrangører, teknisk personell og andre som interesserer seg for ryttersporten, inviteres nå til å sende inn sine innspill/forslag ved å Les mer »

Samling på Bruråk 26.-27. septmeber – Avlyst

Samlingen på Bruråk den 26.-27. september med Ingrid Ølstad må dessverre avlyses grunnet usikkerhet ved evt. nye Covid-19 restriksjoner. 

FH – Samling på Rauland September.

Norges Rytterforbund v/ Sportsutvalget for  funksjonshemmede (SU-FH) inviterer til rekrutterings-/ treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Ridesenteret i Rauland.   Tidspunkt: Fredag 18. september kl. 17.00 til søndag 20. september 2020 Les mer »

CPEDI3* Kristiansand Avlyst

Grunnet Koronapandemien blir gjennomføring av CPEDI 3* i Kristiansand den 3-6. september ikke gjennomførbart og arrangør ser seg dessverre nødt til å avlyse stevnet. 

Endrede krav til kvalifisering NM Dressur FH 2020

På grunn av korona-pandemien har en rekke stevner blitt avlyst så langt i år, og det kan bli færre muligheter til å kvalifisere seg til årets Norgesmesterskap i dressur.  Sportsutvalget Les mer »

Krav til oppstalling ved L- og E-stevner er midlertidig opphevet

Krav til oppstalling ved stevner er gitt i KR I §§ 140.3, 193 og 194. For Norgesmesterskap, Innendørs Norgesmesterskap og Hallmesterskap er det krav om obligatorisk oppstalling. Begrunnelsen for dette Les mer »

Samling Rauland 8.-10 mai avlyst

Som følge av restriksjonene ved Covid 19 situasjonen vi i dag befinner oss i, ser sportsutvalget seg dessverre nødt til å avlyse samling hos Sigrid på Rauland den 8.-10 mai Les mer »

CPEDI3* Kristiansand 1-3.mai

Epona Ryttersenter arrangere CPEDI3* 1-3.mai, hold av dato. Mer info om stevne kommer.

Dressurdommerkurs II

Er du allerede Dressurdommer I og ønsker å oppgradere, eller trenger repetisjonskurs for Dressurdommer II? DDK arrangerer dressurdommerkurs II i Moss helgen 8.-9. februar 2020. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Samling under Norwegian Horse festival

Har du som mål å komme på landslaget eller starte NM i 2020? Da bør du få med deg samlingen under Norwegian Horse Festival den 15.februar.

Terminlisten 2020

Terminlisten 2020 for Lands og Elitestevner i alle grener vil bli lagt ut på horsepro for første halvår. Halvveis i året skal NRYF over i nytt system og da vil Les mer »

Autorisasjonskort for teknisk personell

Mange har behov for nye kort for teknisk personell. Dere som ikke har – eller trenger nytt på grunn av endret autorisasjon eller har fått flere roller – kan bestille Les mer »

Hedring av Jens Lasse og Kristoffer.

Lørdag 19. oktober under familieshowet ved Kingsland Oslo Horse Show ble Jens Lasse Dokkan og Kristoffer Paulsen hedret for sine prestasjoner i EM og Special Olympics. Prinsesse Märtha Louise delte Les mer »

Presentasjon av Special Olympics Trøndelag!

Norges Rytterforbund er i gang med å opprette et nytt aktivitetstilbud, spesielt rettet for mennesker med utviklingshemming. Dette er et gratis seminar rettet mot trenere, ridefysioterapeuter, ridelærer, miljøterapeuter etc, som er i Les mer »

Utvidet påmeldingsfrist. Arrangørkonferansen 2019

Norges Rytterforbund inviterer til en samlet arrangørkonferanse for grenene sprang, dressur og feltritt. Dato: 12. oktober 2019 Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm

Presentasjon av Special Olympics i Bodø!

Norges Rytterforbund er i gang med å opprette et nytt aktivitetstilbud, spesielt rettet for mennesker med utviklingshemming. Dette er et gratis seminar rettet mot trenere, ridefysioterapeuter, ridelærer, miljøterapeuter etc, som er i Les mer »

Rekrutterings-/ treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Ridesenteret i Rauland.

Norges Rytterforbund v/ Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings-/ treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Ridesenteret i Rauland.

Åpen FH samling på Bruråk 28.-29. September

Norges Rytterforbund v/ Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings-/ treningssamling for ryttere med nedsatt funksjonsevne på Bruråk Ridesenter, Lørdag 28.september kl. 12.00 til søndag 29.september 2019 ca. kl. 15.00 (slutt-tidspunkt Les mer »

Rytterforbundet søker en sportskoordinator

Norges Rytterforbund søker etter en ny sportskoordinator i et midlertidig engasjement, med ansvar for utvikling og drift i 6 av våre 9 grener. Engasjementet vil vare til 31.12.19, med muligheter Les mer »

Uttak EM Para-dressur, Rotterdam 2019

Følgende ekvipasjer er tatt ut på det norske laget i para-dressur under EM i Rotterdam, 20-25. august 2019

Rideleir for funksjonshemmede på Ridesenteret på Rauland

Ridesenteret i Rauland vil invitere til rideleir i uke 32, 4-9. august for funksjonshemmede ryttere på Ridesenteret i Rauland. Tidspunkt: Ankomst søndag 4. august, til fredag 9. august 2019 ca. kl. Les mer »

Uttak Nordisk Mesterskap i para-dressur 2019 – Vilhelmsborg, Århus (DEN)

Norges Rytterforbund har tatt ut følgende ekvipasjer til Nordisk Baltisk mesterskap i para-dressur 24.  – 30. juni på Vilhelmsborg i Århus, Danmark: Start- og resultatlister finner du her CPEDI3* (i grad-rekkefølge): Jens Lasse Les mer »

Internasjonal deltagelse

Følgende norske ryttere representerer Norge på følgende stevner, CPEDI3* Waregem (BEL), 26-28. april, Stine Skillebekk og Hege Størseth. CPEDI3* Kristiansand, 9-12. mai. Jens Lasse Dokkan, Synne Eie Kristoffersen, Ann Cathrin Les mer »

Rekrutteringssamling for funksjonshemmede på Rauland ridesenter

Norges Rytterforbund ved Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutteringssamling for funksjonshemmede ryttere på Ridesenteret i Rauland, den 10.-12. mai 2019.

Norske para-ryttere til Randbøl

Seks norske ryttere vil representere Norge under CPEDI3* Blue Hors i Randbøl. Dette stevnet er også det norske lagets første mulighet for å skaffe poeng på rankingen for å kvalifisere Les mer »

Konkurransereglement Funksjonshemmede 2019

Konkurransereglement for Funksjonshemmede 2019 er lagt ut i dag og er gyldig fra 04. mars 2019. Endringer som er gjort er tydeliggjøring av standard hjelpemidler, funksjonsbaserte hjelpemidler og personlige hjelpemidler. Les mer »

HM MA/VA/VB/FH 2019

Vi takker Råde og Onsøy rideklubb som i samarbeid med Noreødegården ryttersportsklubb vil arrangere HM MA/VA/VB/FH  29. – 31. mars på Noreødegården ryttersportsenter

Dressurdommerkurs i Paradømming

Gu-FH ønsker å styrke norske dressurdommere og sponser derfor med kurs 19. januar i paradømming med Kjell Myhre på Meet Ullevål Stadion fra kl 10 til 16-tiden. Kjell er 5* Les mer »

Rekrutteringssamling for FH-ryttere 21.-23. september

Norges Rytterforbund v/ Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til Rekrutteringssamling på Rauland 21-23. september 2018. Tidspunkt: Fredag 21. september kl. 17.00 til søndag 23. september 2018 ca. kl. 15.00 (slutt-tidspunkt vil avhenge av Les mer »

Tillatt/ikke tillatt utstyr i dressur- og paradressurkonkurranser

FEI har kommet med en oppdatering (30.7.2018) av tillatt og ikke tillatt bitt mv til bruk i dressur- og paradressurkonkurranser. Denne listen gjelder også på norske stevner.

Kvalifisering til NM-FH

KR-FH ligger nå ute i en oppdatert versjon fra 15. mai. Her er ordlyden i § 27.2, om kvalifisering til NM-FH, endret noe, for å oppklare hva som er kravene til Les mer »

Uttak til CPEDI3* Nordisk Mesterskap para-dressur

Norge har fått ekstra kvote til CPEDI3* Kristiansand, og kan dermed sende en rekordstor tropp til Nordisk Mesterskap 2018 i para-dressur. Følgende 12 ekvipasjer er tatt ut: Grad 1: Jens Lasse Dokkan/ Les mer »

Åpen FH-samling på Bruråk 9-10. juni

Norges Rytterforbund v/ Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings-/ treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Bruråk Ridesenter Lørdag 9. juni kl. 12.00 til søndag 10. juni 2018 ca. kl. 15.00 (slutt-tidspunkt Les mer »

Revidert KR-FH og nye FH-dressurprogram

KR-FH Funksjonshemmede er nå revidert, og gyldig fra 15. april 2018. Reglementet er publisert både i ren form, og i en versjon med endringer uthevet, på reglementssiden under fanen Stevnestart, eller Les mer »

Nye novice-program for grad 4 og grad 5 på 20x40m

NRYF har per 1/1/2018 gjeninnført de gamle FH Novice-programmene i de høyeste gradene i para-dressur. Dette for å åpne muligheten for at “FH Nivåklasse 1” kan arrangeres på anlegg som Les mer »

Søk om arrangørstøtte

Har din rideklubb gjennomført FH Nivåklasser på dressurstevner? Nå kan klubben søke om arrangørstøtte for stevner gjennomført i hele 2017.

Inspirasjonssamling for pararyttere lørdag 25/11

 Grenutvalg FH inviterer til inspirasjonssamling med Siril Helljesen og Fam Lockert, Samlingen er åpen for funksjonshemmede ryttere og deres trenere og øvrige støtteapparat Tid: Lørdag 25. november kl. 11:00 Sted: Siril Helljesen Les mer »

Samling for FH-ryttere i Rogaland 28-29/10

Norges Rytterforbund v/ Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings-/ treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Stall Rød i Rogaland. Tidspunkt: Lørdag 28. oktober kl. 11.00 til søndag 29. oktober 2017 ca. Les mer »

Uttak til EM i para-dressur

Europamesterskapet i para-dressur går i Gøteborg den 20-23. august, i et stort felles EM-arrangement med sprang, dressur og kjøring. Para-dressurlaget består av: Jens Lasse Dokkan / Cypres (grad 1), Hasle Hestesportsklubb Les mer »

Uttak til Nordisk Baltisk Mesterskap Para-dressur 2017

Følgende seks ekvipasjer er tatt ut til å representere Norge i Para-dressur under CPEDI3* Nordic Baltic Championship i Hammarö, Sverige den 30-2. juli 2017: Birgitte Reitan / Steffi Graf (grad Les mer »

Korrigering i programmet FH Grad IV Novice A

Det viser seg at det hadde sneket seg inn en feil i FH Grad 4 – Novice A-program. Denne er nå korrigert, og nytt program er lagt ut i oversikten her.

Nye dressurprogrammer fra mai 2017

Fra 1. mai 2017 gjelder det nye dressurprogrammer i LC og LB, og det er enkelte endringer i LA:1, MB:1 og MB:3. Alle de nye programmene har årstallet 2017 i Les mer »

Samling uten hest 2017 – presentasjoner

Her finner dere presentasjoner etter Samling uten hest. Hans Bauer finner du her. Ann Cathrin Lübbe finner du her. Elling Finnanger finner du her. -kommer

Endringer i KR – Sikkerhet i fokus

Norge er blant annet det første landet i Europa som innfører sikkerhetshjelm så bredt. De viktigste endringene i konkurransereglementet kan dere lese om her.

Nye dressurprogram for FH i 2017

FEI har innført nye dressurprogram for funksjonshemmede fra 1. januar 2017. Disse er nå kommet i norsk oversettelse og gjelder fra 1. mars 2017. Fra den datoen vil samtidig de Les mer »

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Oppdaterte dressurprogrammer 2017

Fra 1. januar 2017 gjelder en rekke oppdaterte dressurprotokoller for FEI-stevner. Det gjelder alle FEIs standardprogrammer på GP- og Intermediaire-nivå, Prix St Georges og FEIs mesterskapsprogrammer for juniorer og ungryttere. Les mer »

Seminar i Tromsø – ridning for utviklingshemmede

Norges Rytterforbund er i gang med å opprette et nytt aktivitetstilbud, spesielt rettet mot for mennesker med utviklingshemming. Dette er et gratis seminar rettet mot trenere, ridefysioterapeuter, ridelærer, miljøterapeuter etc, som er i Les mer »

Seminar Alvøen – ridning for utviklingshemmede

Norges Rytterforbund er i gang med å opprette et nytt aktivitetstilbud, spesielt rettet mot for mennesker med utviklingshemming.

Terminliste L/E-stevner dressur 2017

Terminlisten for Lands-/Elitestevner i dressur i 2017 er nå klar.

Samling uten hest 7-8.januar

Ønsker du å satse? Da er denne samlingen viktig for deg! Hold av dato 7-8.januar da er det samling uten hest på Norges Idrettshøyskole (Sognsvann). Samlingen er åpen for alle Les mer »

Inspirasjonssamling for funksjonshemmede ryttere og trenere

Tid og Sted: Bærum Rideklubb/Østern Brug (Listuveien 9, 1359 Eiksmarka), og Toppidrettssenteret/Olympiatoppen, lørdag 5. november kl 1030-1700. Foreløpig agenda: Kl 1030-1100; Mingling og kaffe/frukt i kafeen på Østern. Velkommen v/GUFH. Les mer »

Seminar om ridning for utviklingshemmede

Norges Rytterforbund er i gang med å tilrettelegge for et nytt aktivitetstilbud for mennesker med utviklingshemming. Vi inviterer fagpersoner; trenere, ridefysioterapeuter, ridelærer, miljøterapeuter etc, til seminar i Egersund, lørdag 26. november. Les mer »

Treningssamling FH ryttere 12-13/11, Stavanger

Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings- / treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Rogaland Rideklubb, Stavanger lørdag 12. november – søndag 13. november 2016. Her er invitasjon med påmeldingsinformasjon (pdf). Påmeldingsfrist 1. november. Samlingen Les mer »

Nye tillatte hodelag/bitt dressur

08/09/2016 – Hodelaget og tøylene kan bestå av alle slags materialer, så lenge utstyret er sikkert og hestevennlig. Det er imidlertid ikke tillatt å bruke elastisk materiale i noen del Les mer »

Nordisk Baltisk mesterskap i dressur og para 2016

Vi gratulerer følgende ryttere med uttaket:  Ponni – kategori I  Camilla Sønsteby Holen Valerio Skedsmo Rideklubb  Carmen Grønvold Johannessen Davidoff Solberg Rytterklubb  Hedda Aam Opheim Dancer 94 Moss Rideklubb  Sahra Les mer »

Tidsplan for FH samling på Drøbak ridesenter 9-10/4

Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) holder rekrutterings- / treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Drøbak ridesenter 9. – 10. april 2016. Tidsplan for samlingen finner dere: Timeplan drøbak 9-10 april 2016 Samlingen finner Les mer »

Arrangører av FH klasser i dressur

Horsepro har forbedret oppsettet av FH-klasser i sitt stevneprogram. Se på artikkelen her når dere skal legge inn disse klassene.

Arctivity – aktivitet i nord!

Aktivitetstilbud til alle over 16 år med en fysisk funksjonsnedsettelse, 10.-15.juli 2016 Målet med Arctivity er å gi et årlig aktivitetstilbud og økt kompetanse innen idrett for funksjonshemmede i særforbund, Les mer »

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

Reglement 2016

Fra 1. mars gjelder de nye reglementene her. Det er noen endringer i både KR I og i alle grenreglementene. Det er derfor viktig for både ryttere, trenere, arrangører og Les mer »

Premiering i FH nivåklasser

Det har vært noe uklarhet i forbindelse med premiering i FH nivåklasser som avholdes på D-/L-/E-stevner. I det oppdaterte FH reglementet for 2016, som er gjeldende fra 1/3/2016, er det spesifisert Les mer »

Grenkonferansen i dressur 2016

Vi ønsker alle påmeldte velkommen til årets grenkonferanse i dressur i regi av Grenutvalget (GU-D) lørdag 6. februar 2016.  Sted: VIF-salen – UBC på Ullevål stadion (inngang fra hotellet og opp i 3 Les mer »

Samling uten hest 2016

Etter samling uten hest så finner dere treningsprogram og forelesning fra Marius Dammyr her. Foredraget om Foreldrevettregler v/ Mari Bjone (rådgiver Norges idrettsforbund) finner dere her (pdf)

Rytterlisens 2016

Vi har i dag sendt ut rytterlisens for 2016 på mail. Det er mange som ikke har oppgitt riktig mailadresse. Rytterlisensen kan også betales i minidrett.no. Viser til utsendte mail Les mer »

Endringer i Hpnett/hestepass

Hvis det er oppdateringer i hestepasset som kan ha noe å si for konkurranse databasen for eksempel Hingst som er blitt vallak, ponnimåling, chipnummer som oppdateres fra en veterinær Send Les mer »

Terminliste dressur 2016

Terminlisten for dressur 2016 finner du her

Kvalifiseringskrav NM FH og HM FH 2016

Grenutvalget for funksjonshemmede (GU-FH) har besluttet å endre kvalifiseringskravene for NM FH og HM FH fra 2016. De nye kravene kan du lese om her.

Nye kvalifiseringskrav FH Nivåklasser 2016

Grenutvalget for funksjonshemmede (GU-FH) har besluttet å endre kvalifiseringskravene til FH Nivåklasser på Elitestevner fra 2016: “Rytteren må minst ha oppnådd 58 % i klassenivået under én gang på minst D-stevne Les mer »

Treningssamling FH Vestlandet

Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings- / treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Stall Kolnes, Sola lørdag 24. oktober – søndag 25. oktober 2015. Her er invitasjon med påmeldingsinformasjon (pdf). Påmeldingsfrist 14. oktober. Hensikten Les mer »

Arrangør NM individuelt i dressur 2016 søkes

Grenutvalget i dressur (GU-D) har besluttet å legge NM individuelt i dressur 2016 til primo juni. Arrangører bes sende inn sin søknad til Siri.Evjen@rytter.no innen 5. oktober 2015.

Treningssamling FH Vallermyrene

Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings- / treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Vallermyrene ridesenter lørdag 3. oktober – søndag 4. oktober 2015. Her er invitasjon med påmeldingsinformasjon. Påmeldingsfrist 23. september. Hensikten med Les mer »

Treningssamling FH ryttere Bruråk

Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings- / treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Bruråk ridesenter lørdag 5. september – søndag 6. september 2015. Her er invitasjon med påmeldingsinformasjon. Påmeldingsfrist 25. august. Hensikten Les mer »

Norge på 5. plass på FEI Paralympic Ranking list

Norge ligger per 1/8-15 på 5.plass på FEI Para-dressage Paralympic Team ranking list. Vi er nå halvveis i kvalifiseringsperioden til Rio Paralympics 2016, som avsluttes 31. januar 2016. De syv beste lagene Les mer »

ØNSKER DU Å BLI EN DEL AV NRYFs TALENTSATSING?

Er du ambisiøs og ønsker å nå et høyt nivå i din gren?  Da kan NRYFs talentsatsingsprogram være et middel på veien for deg. Målet med satsingen er at våre Les mer »

Uttak til EM para-dressur

EM i para-dressur går i Deauville (FRA) den 17-21. september 2015. Følgende lag er tatt ut: Grad 1a: Jens Lasse Dokkan/Cypres og Birgitte Reitan/Sno Grad 3: Ann Cathrin Lübbe/Porsborggårdens Donatello Les mer »

Samling FH høsten 2015

Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) arrangerer treningssamling med fokus på programtrening for alle funksjonshemmede ryttere (både nye og etablerte) følgende steder høsten 2015: 5. – 6. september Bruråk, Trøndelag 3. – 4. oktober Les mer »

Uttak til Nordisk i para-dressur

Følgende ekvipasjer er tatt ut til å representere Norge i para-dressur under Nordic Baltic Championship Dressage and Para-Dressage i Ålborg (DEN) den 23-28. juni 2015: Grad 1a: Jens Lasse Dokkan Les mer »

Arctivity – aktivitet i nord!

Målet med Arctivity er å skape et årlig sommerarrangement for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Her skal alle kunne utvikle sine personlige ferdigheter innen et utvalg av friluftsrettede idrettsaktiviteter – som vil Les mer »

Treningssamling FH-ryttere Starum

Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings- / treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Starum lørdag 11. april – søndag 12. april 2015. Her er invitasjon med påmeldingsinformasjon. Påmeldingsfrist 30. mars. Hensikten med samlingen Les mer »

Nytt generelt reglement

Nytt KR I – Generelt reglement med gyldighet fra 2. mars 2015 er nå lagt ut. I den rene utgaven er avsnitt med endringer markert med strek i margen. I Les mer »

Dressur-seminar

Stor oppslutning – men fortsatt ledige plasser: Grenutvalget i dressur inviterer til seminar for aktive dressurryttere t.o.m 21 år og FH-ryttere, samt deres trenere og støtteapparat: AEG tirsdag 17. februar 2015 kl 1530 – Les mer »

Oppdatert karenstidsliste

Det foreligger nå en oppdatert karenstidsliste fra Det Norske Travselskap (DNT), denne listen er gyldig fra 01.01.2015. Vi henstiller alle trenere, aktive, foreldre og foresatte om å sette seg inn Les mer »

Nyhetsarkiv

Grener

X