Indianercup

Indianercup er en introduksjon til ridesportens gren distanse for ryttere ut det året de fyller 16 år.

Cupen bygger på distansesportens grunntanke om at “å fullføre er å vinne”, derfor er det lagt stor vekt på å samle poeng sammenlagt. Indianercup finnes på alle distansestevner, da den inngår i ordinære klasser inntil 49 km, med bedømning clear round.

Indianercup håper vi skal være et godt tilbud til arrangører og de yngste rytterne som har lyst til å prøve seg på distanse. Vi skal kåre årets indianer og det er flotte premier til de som deltar. Disse premiene er det Sportsutvalget som betaler.

Dette er indianercup

Hva betyr dette for deg som arrangør?

Det arrangeres klasser inntil 49km med bedømming clear round. På invitasjonen skal det fremkomme at klassen teller med i indianercupen.

Første gang en rytter stiller til start får han/hun en t-skjorte for godkjent klasse. Det skal også deles ut sløyfe for hver godkjent klasse. Når en rytter har oppnådd 150 poeng vil rytter få en flott jakke med samme motiv som det øvrige materialet.

Det er sportsutvalget som betaler sløyfer, t-skjorter og jakker. Ta kontakt med Sportsutvalget i god tid før stevnet for bestilling av materiell, hege@gu-di.no

For spørsmål om Indianercup kontakt Hege, hege@gu-di.no