Nyheter

Gir seg som landslagsleder i dressur for ponni og children Publisert: 07.10.2020,  Sist endret: 07.10.2020

Lillann Jebsen gir seg som landslagsleder etter tre og et halvt år :

“Da er tiden inne for å takke for meg som landslagsleder for ponni og children. Det har vært en uforglemmelig reise fylt med masse gode minner. Jeg har hatt gleden av å følge opp, veilede og støtte noen av de mest talentfulle unge rytterne jeg har sett, gjennom oppturer og nedturer. Jeg er imponert over dedikasjonen, ydmykheten, forståelsen og viljen til å lære. Jeg har stor tro på at hver og en av dere kommer til å nå langt, men husk å hjelpe hverandre, respekter hverandre og snakk pent om hverandre, for sammen gjør vi hverandre bedre! Med disse ord ønsker jeg å takke for det flotte samarbeidet jeg har hatt med ekvipasjer, foreldre, trenere og NRYF.”

Lillann har vært ansatt som utviklingskonsulent i NRYF  siden februar i år, og vi får dermed gleden av å nyte godt av hennes kompetanse også i tiden fremover. 

Norges Rytterforbund takker Lillann for hennes innsats og engasjement som landslagsleder i dressur.

X