Nyheter

Flere politikere har blitt utfordret til å komme seg #OppPåHesten Publisert: 10.03.2017,  Sist endret: 14.03.2017

Varaordføreren i Bergen ble utfordret av varaordføreren i Oslo midten av februar. I går fikk hun muligheten til å gjennomføre utfordringen på hesteryggen.

I Bergen var det Hordaland Rytterkrets og Bergen Rideklubb som la alt til rette for at Varaordføreren, Marit Moltu, skulle få en opplevelse utover det vanlige. Hun fikk prøve hele tre hester av forskjellig størrelse.

«Jeg var veldig spent i forkant om jeg ville klare å slappe av, men nå etter å ha prøvd tre hester så skulle jeg ønske at jeg fikk mer tid. For dette var veldig gøy. Gro (instruktøren) var veldig flink til å gi meg en god trygghet» sier Marita Moltu.

Den største hesten har hoppet 1.50m i sprang. Etter å ha sittet på den største hesten konkluderte hun med at denne hesten hadde mer flyt og mer grasiøse bevegelser som passet henne. I tillegg var det heller ikke så nifst å komme seg på toppen av den største hesten.

Utfordringen går videre

Først og fremst vil jeg utfordre varaordføreren i Kristiansand å komme seg #OppPåHesten. Videre utfordrer jeg Idun Botne og en generell utfordring til alle menn om å komme seg #OppPåHesten.

Fra venstre: Leder av Bergen Rideklubb Ole Seim, Varaordfører Marita Moltu, leder av Hordaland Rytterkrets Arne Falbach, instruktør Gro Hestad

Andre politikere som har tatt utfordringen
Flere politikere rundt i landet har tatt utfordringen. Her er noen av de:
Varaordfører i Oslo, Khamshajiny Gunaratnam
Fylkesråden for helse, kultur og næring i Troms, Willy Ørnebak
Ordføreren i Karmøy, Jarle Nilsen
Ordføreren i Gjøvik, Bjørn Iddberg

Har du eller din klubb fått utfordret noen politikere eller kjente profiler i deres nærmiljø? Gjerne fortell oss det: geir@rytter.no

X