Nyheter

Ferd Comebackcup AEG 2015 Hilde og Mette sine opplevelser! Publisert: 25.02.2015,  Sist endret: 25.02.2015

Mette Trolie og Hilde Johannessen fra Hordaland Rytterkrets deltok i Ferd comeback cup på AEG nå i februar. Nedenfor kan dere lese om deres opplevelser.

De håper dette vil inspirere flere til å ta opp de hvite ridehanskene å gå ut å starte, neste år er det kanskje din tur til å dra til AEG!

COMEBACK CUP AEG 2015 – VÅRE OPPLEVELSER

Rytterforbundet arrangerte for første gang en egen klasse for voksne ryttere, hvor finalen gikk over to dager på det store internasjonale stevnet AEG. Kvalifiseringene har blitt arrangert fylkesvis i LC, og i finalen ble det ridd først LC, så LB.

Målet er å få voksne ryttere ut på konkurranse banen, enten man tidligere har vært aktiv i konkurranse eller har begynt å ri som voksen. En må være født før 1975, og ikke ha startet LA de siste tre år.

Vi var to som dro til Vestfold med skrekkblandet fryd for å delta på AEG. Vi ble godt mottatt av Kristin Andresen og Mette Sattrup. Første kveld hadde vi sosialt samvær med alle deltagerne i gruppen, tapas og god drikke, og fikk utdelt hver våre flotte Swix jakker med Ferd comeback cup tekstet på.

De som lånte hester fikk de utdelt fra Lefdals Rideskole, og man fikk en trenings økt på kvelden i arenaen.   Også trener var tilgjengelig for comeback gruppen.

Mandag og onsdag var det konkurranse. I tillegg ble vi invitert til brunch , og der fikk vi et spesialtreff med Kyra Kyrklund og Wim Ernes .

Vi hadde en fantastisk opplevelse med deltagelsen på AEG, og synes dette er et godt breddetiltak for å få voksne ut på banen. Så her er det bare å hive seg med til neste år, minneverdig og kjempegøy!

Hilsen

Hilde Johannessen og Mette Trolie

AEG Mette og Hilde

Hordalands representanter Hilde Johannessen og Mette Trolie med Kyra Kyrklund, trener Anny Hilde, Internasjonal dressurdommer Wim Ernes og Kristin Andresen.

Her finner dere: Resultater fra blant annet Ferd Comebackcup 2015!

 

 

 

X