Nyheter

Feltbanebyggerkurs Publisert: 17.03.2015,  Sist endret: 17.03.2015

Helgen 21. -22. mars 2015 avholdes det kurs for deg som kunne tenke deg å bli feltbanebygger, skal på Teknisk Delegat-kurs eller som trenger et obligatorisk kompetansekurs innen feltbanebygging.

Feltbanebyggeraspirantkurs (FBBA).

Tid: 21 – 22 mars 2015.
Sted: Sørum fritidsgård praktisk del.
Kursholder : Tore Skedsmo

Vi ønsker velkommen til feltbanebyggeraspirantkurs den nest siste helgen i mars. Husk at feltbanebyggeraspirantkurset er obligatorisk for alle som skal gå Teknisk delegat-kurs.

For å bli banebyggeraspirant må man gå banebyggeraspirantkurs og praktisere ved to stevner på knøttecup-/ 80- nivå. Det er fint å være praktisk i forhold til bygging og det er en fordel å ha ridd før, men ikke nødvendig.

Kurset er gratis inkl. lunsj. Deltagerne må selv stå for overnatting og resten av pensjon.

Teoretisk banebyggerkurs for feltbanebyggere.

Tid: 21 – 22 mars 2015
Sted: Gardermoenområdet
Kursholder: Martin Møllgård
Kurset er et påfyllingskurs for feltbanebyggere. Kurset gir mulighet for oppgraderingseksamen for de som ønsker og er klar for det. Kurset godkjennes som obligatorisk kompetansekurs som må gjennomføres hvert andre år. Det vil bli mange interessante temaer om banebygging i nivå opp til CNC**

Kurset er gratis inkl. lunsj. Deltagerne må selv stå for overnatting og resten av pensjon.

Bindende påmelding til begge kursene sendes per e-post til nasrin@pathfinder.no innen 15. mars. For spørsmål ta kontakt med Nasrin 97698068
Praktisk informasjon om klokkeslett og sted sendes deltagerne ved påmelding.

X