Nyheter

Få hjelp med spørsmål om pass og registrering under NHF Publisert: 19.02.2019,  Sist endret: 19.02.2019

Norges Rytterforbund har stand på Norwegian Horse Festival, og torsdag og fredag flytter Andreas Juelsen, som er koordinator for hestepass og registrering, kontoret sitt dit.


Har du spørsmål om hestepass eller hesteregistrering, eierskifte, FEI-pass eller andre type spørsmål, for eksempel om klubb, da får du mulighet til å stille dem direkte til Andreas Juelsen.

– Jeg er der og er klar for å hjelpe. Husk å ta med pass og salgskontrakt dersom det er snakk om hesteregistrering, sier Andreas.

Andreas er på standen i kontortiden 08.00-15.45.

Norsk Varmblod hjelper deg med tilleggsregistrering
Har du en importert hest som har permanent opphold i Norge (det vil si over 90 dager), da skal hesten tilleggsregistreres hos en norsk passutsteder innen 30 dager etter ankomst.

Norsk Varmblod er et av landets passutstedende organer, og de er på plass under Norwegian Horse Festival fra 21.-24. februar. På deres stand i messeområdet kan du tilleggsregistrere hesten din – da må du ha med deg hestens originale hestepass (ikke FEI-pass), kopi av passets første sider (forside, individdata og øvrige registreringsopplysninger samt stamtavle dersom denne ønskes registrert), eierdokumentasjon dersom du ikke allerede står registrert som eier hos NRYF, bekreftelse for innbetalt registreringsavgift. Det kan også betales via vipps direkte på Norsk Varmblods stand.

X