Nyheter

Equipe og horsepro: hva finner man hvor? Publisert: 09.05.2018,  Sist endret: 09.05.2018

Etter at Rytterforbundet startet med Equipe så har det kommet mange spørsmål om hva man finner hvor. Her finner du svaret.

For rytterne forblir tingene i stor grad som før. Terminliste og stevneinvitasjoner finner man på HorsePro.no, og man melder seg til stevner online i Horsepro akkurat slik man har gjort de siste årene. Deretter importerer arrangør påmelding til Equipe og danner startlister der. Mens stevnet pågår finner man resultatene i Equipe enten i app eller på nett. Resultatene eksporteres så til HorsePro. Der vil de danne videre kvalifisering i HorsePro nett slik at rytterne kan melde online de klassene man er kvalifisert til. At resultatene eksporteres til HorsePro.no gjør også at man etter stevnet kan finne resultatlistene der.

For å finne frem raskt til de norske stevnene i Equipe så anbefales det at man velger å filtrere frem de norske stevnene:

Hvorfor har rytterforbundet to databaser?

Bakgrunnen for to databaser og at Equipe alene ikke holder, er at Equipe er et rent stevneprogram. Det lager kun start- og resultatlister. Equipe har ingen baser for hverken hester eller ryttere, og det har ikke et lisenssystem eller påmeldingssystem.

I Sverige bruker de «Tävlingsdatabasen» for å melde seg på stevner og å holde styr på registreringer, lisenser og kvalifiseringer, i likhet med danskenes DRF Go. Vi har da horsepro.no.

X