Regionalsamling i Verdal

Norges Rytterforbund arrangerer regionalsamling i Verdal og Omegn Rideklubb 25-26. mars

Talentsamling 164
Foto: NRYF

Regionalsamlinger

NRYF-samlinger med felles fagplaner for regionsnivå er at NRYF ønsker en rød tråd i utdannelsen av ryttere fra klubb til landslag. Vi ønsker at alle våre medlemmer skal få samme tilbud om kompetanse uavhengig av hvilken region de kommer fra, og at de som kommer på landslaget har likt faglig fundament.

Et viktig punkt i utviklingen av fagplanene er at nivået henger sammen med pensumet i trenerutdannelsen, stevnestrukturen og utviklingstrappen. På NRYFs regionale samlinger er trenerne autoriserte, og innholdet i fagplanene stemme overens med utviklingstrappen.

Norges Rytterforbund ønsker også å gi rytterne kunnskap, verktøy og verdier som er overførbart senere i livet med økt kunnskap om fysisk og mental trening, ernæring og så videre, og håper noe mer teori på samlinger kan gi mer motivasjon og kompetanseløft for utøver og trener.

Regionalsamlingen er åpen for følgende utøvere:

Andrew Settli og Cathrine B. Tholo skal ha samlingen i Verdal og Omegn Rideklubb

Andrew har Bachelor i Equine Science fra SLU. Utdannet ridelærer, mental coach og CrossFit trener. Han har tidligere konkurrert og har plasseringer opp til 150 klasser sprang og 2* feltritt. Andrew har jobbet innen hestenæringen i USA og Sverige, og har de 8 siste årene jobbet som lærer og trener på hestgymnas på Flyinge Kungsgård i Sverige.

Cathrine har selv vært en aktiv sprangrytter og blant annet ridd Nordisk mesterskap. Cathrine jobber fortsatt med hester og er aktiv som trener og sitter i sportsutvalget sprang. Cathrine er utdannet trener 1 fra NRYF.

Påmelding sendes til Ingrid Dokmo (NRYF) ingrid@rytter.no og post@vork.no

Påmeldingen finner du her

Trenger du oppstalling så send mail direkte til post@vork.no


Frist for påmeldingen er mandag 20. mars kl 16.00