Grenkonferanse distanse 2023

Sportsutvalget i Distanse (SU-Di) har gleden av å invitere til grenkonferanse og distanseforedrag 10-12 februar 2023. Grenkonferansen er åpen for alle distanseinteresserte.

Distanse bilde

Påmelding gjøres HER

Agenda:
Fredag 10. februar

Junior/unge rytter møte

Kl. 18.00 Junior/unge ryttere møte lagleder/veterinær Fernando Medina Guerrero samlingen er for junior/unge ryttere fra landslag og satsning + evt. ryttere som er novise kvalifisert og har som mål å gjennomføre et internasjonalt ritt CEI1* i inneværende sesong.

En foresatt/forelder er velkommen til å delta.

Senior rytter møte

Kl. 20.00 Seniorrytterne har møte med lagleder/veterinær Fernando Medina Guerrero.

Samlingen er for seniorryttere fra landslags og satsning + evt. ryttere som er novisekvalifisert og har som mål å gjennomføre et internasjonalt ritt CEI1* i inneværende sesong.

Lørdag 11. februar

Grenkonferanse Distanse

Kl. 09.00

Kl. 19.00 Festmiddag med utdeling av priser

Søndag 11. februar

Kl. 09.00 Velkommen til spennende foredrag

Distanseforedrag

Vi er så heldige at Mr. Josep Maria Tapias fra Catluña Vic, Spania vil sammen med Fernando Medina Guerrero et spennende distanseforedrag med følgende hovedpunkter:

Presentasjon av Josep Maria Tapias

Distansetrener fra Cataluña Vic, Spania. Er eier av Trek Endurance Stable, hvor han har fokus på profesjonell hestetrening av sine egne hester og noen av Jaume Punti D. (Jumas Team) hester, samt andre hester for Dubai Stables.
Josep har vært trener for mange hester med gode resultater i sin karriere, som Addhy el Ziryab som fikk tredjeplassen og BEST Condition-prisen i YR World Championship 2022 Ermelo-Nederland.

Overnatting;

Hver enkelt sørger for sin egen overnatting.

Thon Hotel Maritime

Kongsgata 32, 4005 Stavanger

Tlf. 51 85 05 00

e-post maritime-konferanse@olavthon.no

VELKOMMEN!