Nyheter

Århundrets Rytterfest Publisert: 06.07.2015,  Sist endret: 06.07.2015

NRFY 100 ÅRI anledning Norges Rytterforbund sitt 100-års jubileum ønsker Hordaland Rytterkrets å arrangere en rytterfest for klubbenes medlemmer. Vi tenker oss medlemmer i alle alder. De yngste må med seg foreldre eller foresatte.

Festen blir i Bergen lørdag 5. September 2015 fra kl. 18:00 – 23:00.

Vi får servert 3 retters festmiddag og forskjellige innslag og underholdning. Detaljert program, påmelding og pris vil komme tilbake til om kort tid. Arrangementet blir alkoholfritt – det blir heller ikke solgt alkohol i lokalene

Vi ønsker innspill fra klubbene i kretsen om personer som har betydd særlig mye for utvikling og etablering av klubben, og om det er noen dere ønsker å fremheve spesielt i denne anledning. Har dere gode historier fra klubbens historie som tåler å deles vil vi gjerne høre disse!

Vi vil også høre om kommende planer, drømmer og visjoner for ryttersporten og hestegleden i klubben deres. Er det noe dere har lyst å dele i denne anledning håper vi å høre fra dere!

Send oss en e-post med tips, og det dere ønsker å dele til:  toril_wolff@hotmail.com

Samme dag markeres også Idrettens dag på Festplassen i Bergen. Hordaland rytterkrets har bestilt plass til en stand der vi ønsker å presentere sporten vår. Da tenker vi oss storskjerm der de ulike grenene presenters og en film laget i forbindelse med 100- års jubileet vil bli vist. I tillegg blir det konkurranser og mulighet for rideskolene i Hordaland å presentere seg. De videregående skolene som har hestelinje vil også bli invitert.

Arbeidet med opplegget her er i gang, og aktuelle klubber/rideskoler vil motta informasjon og egen påmelding til dette.

Så hold av dagen lørdag 5. September.

Med vennlig hilsen
Jubileumskomiteen i Hordaland rytterkrets
Kontaktperson Toril Wolff
Mobil 48 18 15 16
Epost toril_wolff@hotmail.com

X