Nyheter

Treningssamling FH-ryttere Starum Publisert: 28.03.2015,  Sist endret: 10.04.2015

Grenutvalg funksjonshemmede (GU-FH) inviterer til rekrutterings- / treningssamling for funksjonshemmede ryttere på Starum

lørdag 11. april – søndag 12. april 2015.

Her er invitasjon med påmeldingsinformasjon. Påmeldingsfrist 30. mars.

Hensikten med samlingen er å rekruttere nye FH-ryttere til sporten, samt å gi inspirasjon til videre trening og satsing for ryttere som allerede er ”i gang”. Samlingen er åpen for alle funksjonshemmede med noe rideerfaring. Det vil bli trening med og uten hest, samt teori.

Lørdag: “Hest i balanse”
Maria Terese Engell vil holde kurs for oss på lørdag om viktigheten av en god sits, en sterk, balansert kropp og hvordan dette innvirker på hesten. Maria er utdannet veterinær, har bakgrunn fra ballett og har alltid vært lidenskapelig opptatt av hest og ridning. Du kan lese mer om Maria og hennes konsept Rytter i balanse.

Søndag: “Utarbeide kür-program”
I NM er kür et krav, men hvordan utarbeider du og hvordan trener du et kür program? Hvilke øvelser og linjer, samt hvilken koreografi og musikk skal du velge? Vår nye satsingstrener Sigrid Rui leder oss gjennom denne økten. Sigrid var fast på landslaget for funksjonshemmede ryttere fra 1991 – 2009. På hennes merittliste er blant annet 6 NM gull, gull, sølv og bronse fra Nordiske mesterskap og gode resultater fra Atlanta -96, Athen -04, Lag bronse og individuell 4. plass Beijing -08. Med andre ord Sigrid har gjort seg erfaringer det er verdt å høre på.

Det er mulighet for å bli klassifisert på samlingen.

Eventuelle spørsmål til samlingen kan rettes til Hilde Stømner (GU-FH) på e-post hilde.stoemner@oslo.online.no eller tlf 93687041

X