Nyheter

Aktivitetslederkurs ved Bergen Rideklubb Publisert: 29.02.2016,  Sist endret: 29.02.2016

Aktivitetslederkurs!

Lørdag 5. mars holder NRYF aktivitetslederkurs i samarbeid med Bergen Rideklubb. Også andre rideklubber i Hordaland rytterkrets inviteres til å delta.

Sted: Bergen Rideklubb, Flesland.

Kursholder: Kari Elin Bratteland fra Arendal og Grimstad Rideklubb.

Aktivitetslederkurset går over 8 undervisningstimer, fra kl 10.00 til 17.30, inkludert matpause midt på dagen.

Kurset består av 5 timer teori og 3 timer praksis og tar opp disse temaene: Sikkerhet, hestekunnskap, rideteori, aktivitetsteori, idrettens strategi for barn og praksis med aktivitetsbank.

Kurset skal gjøre aktivitetslederen i stand til å lede rideaktiviteter som gir barna muligheter til å utvikle seg helhetlig sammen med hesten. Sentralt står barnas motoriske, sosiale, fysiske og psykiske utvikling.

Deltakerne må være over 16 år (evt. fylle 16 år i løpet av året), og må ha et ønske om å engasjere seg i arbeid for barn og unge i alderen 6-12 år. Klubbene oppfordres til å melde på deltakere som vil ha oppgaver knyttet til breddeaktiviteter i tiden fremover.

Påmelding sendes til styret@bergen-rideklubb.no senest 2. mars. Merk mailen med Aktivitetslederkurs. (Hvis påmeldingen er større enn antall tilgjengelige plasser, vil arrangøren fordele kursplassene mellom klubbene.)

X