Nyheter

Vår fremtidige samarbeidspartner? Publisert: 25.09.2018,  Sist endret: 21.10.2018

Norges Rytterforbund ønsker å komme i dialog med potensielle fremtidige samarbeidspartnere.

Ønsker du som bedrift eller privatperson å vite hva som ligger i et samarbeid med Norges Rytterforbund? Eller vet du om noen firmaer som bør gå i dialog med Rytterforbundet for et potensielt samarbeid? Kanskje du kan tipse de om at Rytterforbundet ønsker dialog?

For mer informasjon, ta kontakt med forbundsstyret

v/Arne Falbach:
E-post: falbach@hotmail.no
Mobil: +47 9580 8788

Litt om Norges Rytterforbund

Formålet til Norges Rytterforbund er å fremme ridesporten i Norge, og representere denne idretten internasjonalt. Forbundet er en sammenslutning av alle idrettslag som organiserer ridesport og som er medlemmer av Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske komité.

Visjonen til Norges Rytterforbund er «rytterglede for alle – på alle nivåer uavhengig av alder og kjønn».

I folkehelsemeldingen fra 2013 er anbefalingene at folkehelseutfordringene skal løses med deltakelse og friluftsliv. «Kortreist helse» er etterlyst. Selv i de største norske byene er det relativt kort avstand fra sentrum til nærmeste hest. Vi vet at ridning bidrar til fysisk aktivitet, sosial deltakelse, trivsel og god psykisk og fysisk helse, og sånn sett et viktig tilbud også for dagens inaktive. NRYF fokuserer på aktiviteter for funksjonshemmede, og har fått til en god integrering av denne gruppen i flere av våre grener.

Nøkkelfakta Norges Rytterforbund:

  • 12. største særforbundet i NIF
  • 35 000 medlemmer
  • 9 forskjellige grener
  • 17 kretser
  • 340 klubber
  • 1100 stevner pr år (fra klubb- til nasjonale stevner)
X