Nyheter

Sprang: Jon Harald Gulliksen ny landslagsleder for junior og unge ryttere Publisert: 10.01.2018,  Sist endret: 10.01.2018

Det er Ålesund-baserte Jon Harald Gulliksen som overtar landslagsoppgavene for våre junior- og unge ryttere etter Mikael Kolind som fremover skal fokusere på seniorrytterne.


Jon Harald Gulliksen, eller Jonnis som han kalles, driver i dag sammen med Camilla Gulliksen Stall JHG ved Ålesund Rideklubbs anlegg på Lerstad utenfor Ålesund. Aktiviteten der går ut på både privatelever, kursvirksomhet, tilridningsstall, rideskole og oppstalling.


Jon Harald er utdannet Trener 2 innen Norges Rytterforbund og har konkurrert aktivt med seire og resultater opp til Grand Prix. Som følge av en nakkeskade han pådro seg for noen år siden, fokuserer Jon Harald i dag mer på utdanning av hester og ryttere enn egen sprangkarriere. Jon Harald har selv ridd de aldersbestemte klassene og tatt medaljer både i NM og Nordisk, og han har tidligere vært landslagstrener for junior og unge ryttere. Han har to døtre som er aktive sprangryttere henholdsvis i ponni- og childrenklasser.


Første møte med landslagsrytterne blir under Arctic Equestrian Games, der Sportsplanen blir en viktig del av tema.


-Det blir utrolig spennende å jobbe i den nye landslagsgruppen, jeg går inn i denne jobben med respekt og glede. Det er et knippe med dyktige juniorer og unge ryttere som det blir utrolig artig å jobbe med, sier Jon Harald.

 

Tekst: Rebecca Ballestad-Mender

X