NRYF

Øvrige samarbeidspartnere

Thon Hotels, hotell i Norge, Sverige, Belgia og NederlandNorges Rytterforbund benytter Thon Hotels som sin hovedleverandør av hotelltjenester. For bestilling av rom, ring vårt gratisnummer 815 52 400 eller gå inn på www.thonhotels.no og gjør din bestilling på nett.

For bestilling av kurs- og konferanse, kontakt Nderim Alihajdaraj på telefon 924 52 999 eller mail nderim.a@thonhotels.no.

Husk å oppgi kundekode TH24611245 ved bestilling eller bestill via denne linken.
På betalingssiden vil det stå “Thon Sport” under prisen på nest siste prislinje.


 

LOGO_DFDSSeaways

DFDS og Norges Rytterforbund har en samarbeidsavtale med gode fordelaktige priser på transport av hestetransporter på DFDS rutene.

Avtalen gjelder rutene Esbjerg-Harwich/Immingham og Oslo-København med kombinasjonen Storebæltbroen og Scandlines rutene Gedser-Rostock og Rødbye-Puttgarden. Prisene gjelder biler og lastebiler fra 6m til 19m som transporterer hester, og er inklusiv kabin og middag og frokost buffet til én person. I tillegg kommer BAF

(Oljetillegg), eventuelt ekstra person.


 

LOGO_Stallmestern

Stallmestern.no er en nyhet- og fagside for bygg og drift av hesteanlegg.
Stallmestern tilbyr konsulenttjenester.
Samarbeidsavtalen mellom forbundet og Stallmestern gir NRYFs klubber mulighet til å få gode råd og samtidig spare mye ved behov for profesjonell assistanse i byggeprosesser, vedlikehold/rehabilitering av anlegg, ridebaner, o.a.
Avtalen innebærer at NRYFs klubber får en gratis oppstartsamtale eller e-post kommunikasjon med Stallmestern. Utover dette får klubber 10% reduksjon i pris på Stallmesterns tjenester.

Stallmestern Thor Gunnar Mathisen inngår i NRYFs ekspertpanel i Hestesport, og svarer månedlig på spørsmål om bygging og drift av anlegg. Send inn dine spørsmål til redaksjon@hestesport.no.


 

LOGO_ArenaSalgNRYFs samarbeid med ArenaSalg forenkler rutinene for stevnearrangører når det gjelder bestilling av varer til stevnene sine. Med gode rutiner gjennom enklere bestillings- og leveranserutiner, får kiosk- eller arrangementsansvarlig mer tid til å organisere selve salget og bemanningen av kiosken. Les gjerne samarbeidsavtalen for mer informasjon. I tillegg har Arena Salg en MedlemsbrosjyrePrisliste ArenaSalg og TINE kan du også se på hvis du vurderer å benytte dem.


 

LOGO_NY_IdrettsreiserStøtt ryttersporten og gjør dine bestillinger hos idrettsreiser. Dette er en bestillingsportal der du finner både flyreiser, charterturer og hoteller. Foreta gjerne dine bestillinger på idrettsreiser.no enten du skal reise i forbindelse med jobb eller privat.


 

LOGO_EquitoursEqui Tours er vår samarbeidspartner for reiser til større internasjonale ridestevner.

Equi Tours er Nordens største arrangør av reiser innen ryttersport. I tillegg til reiser til stevner innen sprang, dressur, feltritt, trav og galopp, arrangerer de også rideturer. Dette er et servicetilbud for våre medlemmer, hesteeiere og andre som ønsker å reise på tur til ridestevner. Våre søsterorganisasjoner i de øvrige nordiske landene har inngått samme avtale.