NRYF

Praktisk info

Innsjekk

Innsjekking gjøres begge dager både under Årskonferansen og Ryttertinget i innsjekkingsskranken til NRYF utenfor Tingsalen.

Kostnad

Overnatting m/full pensjon – deltakelse på møtene begge dager
Kr. 1805,- pr. person i dobbeltrom med full pensjon, som inkluderer lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag.
Kr. 2204,- pr. person i enkeltrom med full pensjon, som inkluderer lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag.
Det er mulig å ankomme fredag 31.mars.Da vil oppholdet for begge døgn koste kr. 2203,- pr. person i dobbeltrom, og kr. 2999,- i enkeltrom.

NB: NRYF dekker middagen på lørdagen, men representantene må selv betale for drikke.

Dagpakke
Kr. 490,- pr. person pr. dag/dagpakke, som inkluderer lunsj og kaffepause (for ikke boende deltakere).
For dem som ikke bor på Thon Hotel Arena, men ønsker å være med på middagen lørdag kveld, er prisen for denne kr. 545,-.

Betalingsinformasjon

Overnatting m/full pensjon/dagpakker/middag betales direkte til Norges Rytterforbund, konto 5010.06.82254 (betalingsfrist søndag 12.mars 2017). Merk giroen med hva (Ryttertinget) og hvem (navn+klubb) dere betaler for. Påmeldingen er bindende og vi vil fakturere påmeldte selv om de ikke dukker opp på Ryttertinget.

Reisefordeling

Reiseutgiftsfordeling benyttes. Administrasjon samler inn i etterkant alle dokumenterte reisekostnader klubber har hatt til/fra Ryttertinget. Denne totalsummen fordeles på antall deltagere og man kommer frem til en gjennomsnittssum. De som da har betalt mer en gjennomsnittssummen får tilbakebetalt og motsatt for de som har betalt mindre enn gjennomsnittet. Dette av hensyn til likhetsprinsippet, så ingen skal ha ekstra kostnader fordi de holder til lenger unna møtestedet!

Eget skjema må fylles ut og leveres på Ryttertinget 02. april. Skjemaet får du her.

Transport

 

X