Klubb

Anleggsveiledning

Anleggsutvalg

NRYFs anleggsutvalg (ANLU) består av president, visepresident/anleggsansvarlig i FS og de regionale anleggsveiledere. ANLU er et forbundsoppnevnt utvalg som har til formål å drive kompetansebygging og erfaringsutveksling knyttet til anlegg. ANLUs virksomhetsområde omfattes finnes i utvalgets mandat.

Offentlig veiledning

Når man planlegger bygging av idrettsanlegg kan det være lurt å kontakte idrettskonsulenten i fylket eller idrettsavdelingen i kommunen for å få oversikt over prosessen og søknadsprosedyrer.

Anleggsveiledere

NRYF har tilknyttet seg erfarne, regionale anleggsveiledere fra vårt frivillige apparat, og disse kan kontaktes for enklere spørsmål om bygging og drift av anlegg. Rideklubber som er medlem av NRYF kan benytte anleggsveilederne opp til to timer.

For kontakt, send en e-post direkte til veilederen med en kort beskrivelse av spørsmålene, informasjon om klubb og kontaktperson med kontaktdetaljer (e-post og telefon):

 

Område

Veileder

Kontakt

Sørlandet Robert Ruud (Arendal) robert@robertruudbygg.no
Østlandet Steinar Håkonsen (Moss) steinar.hakonsen@evr-norge.no
Vestlandet Bente Dankertsen (Fusa) bente.dankertsen@fusi.no
Midt-Norge Leif Lihaug (Trondheim) leif.lihaug@getmail.no
Nord-Norge (Syd) Halle Vonheim (Brønnøysund) stall.vonheim@hotmail.com
Nord-Norge (Nord) Foreløpig ubesattSamarbeid med Stallmester’n

LOGO_Stallmestern

Mange klubber vil kunne spare mye ressurser ved å benytte profesjonell assistanse i byggeprosessen, og NRYF inngikk i 2013 et samarbeid med Stallmester’n ved Thor Gunnar Mathisen.

Stallmester’n er et firma som tilbyr konsulenttjenester innenfor bygging og drift av anlegg. Mathisen er utdannet stallmester, lærer og skoleleder, teknisk tegner, HMS og informatikk. Han har bygget egen stall, rir, er sprangbanebygger 1, hestetransportør og har hjulpet mange klubber og private anlegg fram mot realisering.

Avtalen med NRYF innebærer at NRYFs klubber får en gratis oppstartskontakt gjennom samtale eller e-post med Stallmester’n. I tillegg får NRYFs klubber ytterligere 10 % reduksjon i pris på ”Stallmesterns” tjenester ved bruk utover oppstartskontakten.

Stallmester’n Thor Gunnar Mathisen inngår i NRYFs ekspertpanel i Hestesport, og svarer månedlig på spørsmål om bygging eller drift av anlegg. Send inn dine spørsmål til redaksjon@hestesport.no.

Klubb

Søk anleggsråd hos: