Grener

Voltige

voltige_piktogramVoltige er turn til musikk på hesteryggen. I voltige konkurreres det i individuell eller team. Les mer…

Vi bruker en tønne for å trene inn øvelsene før vi prøver dem på hesteryggen. Alle voltigører bruker tønna mye og den er et helt nødvendig treningsapparat for å mestre voltigeøvelsene. Her er tegninger som viser deg hvordan du kan bygge din egen voltigetønne.
BYGG DIN ..

sport_samling-uten-hest_17_teaser

Samling uten hest 2017 – for deg som ønsker å ri NM i 2017

Siste frist er i dag 2.januar kl. 12.00. De som ikke har meldt seg på innen dette har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot påmelding fra etter stor Les mer »

elever-trening

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Ridesport

Samling uten hest 7-8.januar

Ønsker du å satse? Da er denne samlingen viktig for deg! Hold av dato 7-8.januar da er det samling uten hest på Norges Idrettshøyskole (Sognsvann). Samlingen er åpen for alle Les mer »

fagkonferansen 2016 x

Fagkonferanse 2016

Norges Rytterforbund arrangerer årlig en fagkonferanse rettet mot trenere og ridelærere. I år som i fjor arrangeres den på Drøbak Ridesenter 19-20.november. Konferansen er åpen for alle, invitasjon og program kommer Les mer »

Voltigeleir i Norge juli 2016

Voltige-leir Stall Friheten Sommer 2016 Stall Friheten inviterer til voltigeleir 18.-22.juli. Det blir mulighet for deltagelse fra nybegynnere til øvede voltigører. Også mulighet for opplæring av hest.

Invitasjon til breddetrening i Oslo 15. og 16. april

Dette er et åpent tilbud til alle interesserte uavhengig av nivå. Trenere denne gang blir Emilie Meyer Christensen, Elisabeth Walløe og Lilly Weldingh. Alle er tidligere voltigører som  har deltatt Les mer »

paul fielder

Clinic med Paul Fielder

NRYF holder clinic rettet mot treningsmetoder, coaching og trening av dressurhest med Paul Fielder FBHS i Drøbak 13.mars. Fielder har mange år bak seg som trener på høyt nivå og har mange fremgangsrike elver. I tillegg Les mer »

Paragraf-bilde

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

Reglement 2016

Fra 1. mars gjelder de nye reglementene her. Det er noen endringer i både KR I og i alle grenreglementene. Det er derfor viktig for både ryttere, trenere, arrangører og Les mer »

Grenutvalg voltige inviterer til dommerkurs i Oslo

Dommerkurs er en del av voltigetrenerutdanningen i Norge. Målgruppen for kurset er voltigetrenere, tidligere dommere og andre som har kunnskap og interesse for voltige og som kan tenke seg å Les mer »

Glade jenter på stevne!

Grenutvalgsmedlemmer

Har du selv lyst, eller kjenner du noen som har lyst til å være med å bidra i grenutvalgene våre? Ta kontakt med oss på elin@rytter.no hvis du har innspill Les mer »

Grenkonferanse i voltige 6.februar

Velkommen til grenfagkonferansen for voltige lørdag 6.februar 2016 kl 12 – 16 Sted: Orestadhuset, Røysvegen 11, 4355 Kvernaland Konferansen er gratis og er åpen for alle interesserte.… Påmelding til guvoltige@hotmail.com Les mer »

Breddetrening Rogaland 5.-7.februar 2015

Tilbudet er åpent for alle nivåer. Trenere blir Emilie Meyer Christensen og Lilly Weldingh. Emilie er utdannet turntrener, voltigetrener og voltigedommer. Hun har deltatt i internasjonale konkurranser, EM og VM. Les mer »

Stevnearrangørkurs Rogaland 7.februar

Sted: Orestadhuset, Kvernaland Tid 7.2. kl 12-15 Dette er et kurs i hvordan man arrangerer voltigestevner. Det tar for seg alt fra planleggingsfasen, hva som kreves av stevnearenaen, hva som Les mer »

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

Samling uten hest 2016

Etter samling uten hest så finner dere treningsprogram og forelesning fra Marius Dammyr her. Foredraget om Foreldrevettregler v/ Mari Bjone (rådgiver Norges idrettsforbund) finner dere her (pdf)

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

Rytterlisens 2016

Vi har i dag sendt ut rytterlisens for 2016 på mail. Det er mange som ikke har oppgitt riktig mailadresse. Rytterlisensen kan også betales i minidrett.no. Viser til utsendte mail Les mer »

fk2015bilde

Fagkonferansen for trenere og ridelærere 2015

Årets konferanse for trenere og ridelærere er i Drøbak 21-22.november. Konferansen er åpen for andre også. Se invitasjon og påmelding her. Invitasjon Fagkonferansen 2015

KUNNSKAP_44

Endringer i Hpnett/hestepass

Hvis det er oppdateringer i hestepasset som kan ha noe å si for konkurranse databasen for eksempel Hingst som er blitt vallak, ponnimåling, chipnummer som oppdateres fra en veterinær Send Les mer »

VOLTIGE_to på hest

Breddetrening

Grenutvalg voltige inviterer til breddetrening i Oslo 19-20.september. Dette er et åpent tilbud til alle interesserte uavhengig av nivå. Trenere denne gang blir Emilie Meyer Christensen og Lilly Weldingh. Emilie Les mer »

Longeringskurs

Grenutvalg voltige inviterer til longeringskurs over to dager. Tid: 17.-18. oktober Sted: Oslo Adresse: Søndre Nordstrand ridesenter, Klemetsrudveien 50 (med forbehold om at ridehallen er ferdig. Det kan bli bytte Les mer »

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

ØNSKER DU Å BLI EN DEL AV NRYFs TALENTSATSING?

Er du ambisiøs og ønsker å nå et høyt nivå i din gren?  Da kan NRYFs talentsatsingsprogram være et middel på veien for deg. Målet med satsingen er at våre Les mer »

DISTANSE_Ka Piaget Virrku_Rita Eiesland Holen_K5W3612

Nytt generelt reglement

Nytt KR I – Generelt reglement med gyldighet fra 2. mars 2015 er nå lagt ut. I den rene utgaven er avsnitt med endringer markert med strek i margen. I Les mer »

Illustrasjonsfoto barn på trehester

Trenerseminar på AEG

Norges Rytterforbund har vært så heldige å få flere kjente ryttere, samt veterinær og forsker Maria Terese Engell til å holde seminar om viktigheten av en god sits, en sterk Les mer »

FEI Clean Sport Logo Concepts 14th September 2009

Oppdatert karenstidsliste

Det foreligger nå en oppdatert karenstidsliste fra Det Norske Travselskap (DNT), denne listen er gyldig fra 01.01.2015. Vi henstiller alle trenere, aktive, foreldre og foresatte om å sette seg inn Les mer »

Invitasjon til 2-dagers longeringskurs

Grenutvalget i voltige inviterer til longeringskurs 21.-22.februar. Kurset holdes hos Sandnes og Jæren rideklubb. Kursholder er Linda Jenvall fra Uppsala voltige. Linda har lang erfaring som longør både nasjonalt og Les mer »

Invitasjon til dommeraspirantkurs i voltige Norske deltagere er velkommen til grunnkurs for voltigedommere i Malmø 21.-22.mars. Kursholdere er Anna Andersson og Kim Nordin. Kursavgift og reise kan søkes refundert av Les mer »

Nyhetsarkiv

Grener