Grener

BEST Cup

“Full fokus på ferdigheter”

Ferdighetsbedømmelsen har som formål å fremme balansert, effektiv og sikker ridning i terrenget. Bedømmelsen skal legge vekt på de nødvendige basisferdigheter som kreves for sikker ridning i terrenget. Selve terrengdelen bedømmes med fokus på rytterens ferdigheter og evne til å ri hesten balansert, effektivt, sikkert og med følelse for rett hjelpgivning/innvirkning til riktig tid.

BEST Cup gjennomføres i klasse debutant ponni og 0,80 m hest.  Klassene vil bli premiert på vanlig måte, men den rytteren med flest ferdighetspoeng etter terrengdelen premieres i tillegg (vinnersløyfe og sjabrak).

Cupen gjennomføres på fem utvalgte stevner med ferdighetsbedømming, og de tre beste resultat teller for totalplasseringen i cupen.

De tre beste ryttere i respektive klasser, debutant ponni og 0,80 m hest, vil bli premiert i selve cupen (kr 3 000, kr 2 000, kr 1 000, pluss sløyfer og vinnerdekken).

Dette er en cup for å fremme gode rideferdigheter, og det er dermed rytteren som samler poeng uavhengig om han eller hun deltar med ulike/flere hester gjennom sesongen.

Du kan lese mer om cupen her

Bedømmelses-skjema til bruk for terrengdelen finner du her

BEST Cup arrangeres på følgende stevner i 2018:

 (med forbehold om endringer)

 Resultatoversikten finner du her
 10. juni Tomter
17. juni Starum
7.-8. juli Sørum
19. september Konglungen
7. oktober Sørum (finale)

Grener

X